Bodilson Chili Bank in Micro Leather

  Product informatie Chili bank De Chili bank van Bodilson, is een strakke eigentijdse bank met een sterk en stoer uiterlijk, de Chili bank is te verkrijgen in diverse opstellingen van fauteuil t...

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 1.549,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen


 

Product informatie Chili bank

De Chili bank van Bodilson, is een strakke eigentijdse bank met een sterk en stoer uiterlijk, de Chili bank is te verkrijgen in diverse opstellingen van fauteuil tot aan een bank met een lonchair of recamiere eraan.

Micro Leather Cat.2 : deze Chili bank te verkrijgen in zowel stof als leer, of zoals op de foto te zien is in het allernieuwste, Micro Leather kleur (cinnamon 94) een stevig en ijzersterk materiaal bestaande uit een combinatie van stof en leer, de voorzijde is een microfiber stof 96% pes 4% pu met het uiterlijk van leer, de achterzijde is van 100% gerecycled leer, martindale 30.000 kleurvast 3-4 verkrijgbaar in 7 kleuren.
Cinnamon 94
Cognac 28
Coffee 81
Moss Green 59
Tobacco 111
Liver 10
Graphite 66

Het frame is gemaakt van hout, en de rug is gevuld met siliconen vezels en sticks verdeeld in kamers zodat het materiaal op zijn plaats blijft en de veerkracht goed blijft. Het zitgedeelte bestaat uit koudschuim met aan de bovenkant siliconen vezels en sticks verdeeld in kamers. De ondervering is kwalitatief zeer goed waardoor u jaren lang plezier van deze bank kunt hebben. 
  • Afmeting: zoals op de foto: 4 zits  261x95x73 (lxdxh) verdeeld 3 zitkussens van 80cm
  • Zithoogte: 45 cm
  • Materiaal: Cat.2 micro-leather (kunstleer)
  • Kleur: 94 cinnamon
  • Garantie: CBW-erkende woonwinkel