Bodilson coffeetable Tres metal

Bodilson is geen gewoon woonmerk door comfortabele moderne meubelen van deze tijd te combineren met oude unieke stukken, krijgt men een bijzondere stijl, dit kan een oud vintage carpet zijn, of ee...

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 499,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen


Bodilson is geen gewoon woonmerk door comfortabele moderne meubelen van deze tijd te combineren met oude unieke stukken, krijgt men een bijzondere stijl, dit kan een oud vintage carpet zijn, of een kast uit vervlogen tijden, een stalen tafel. Hand gemaakte vintage stoelen of verlichting, elke combinatie is mogelijk binnen de collectie van Bodilson. De zitmeubelen en fauteuils kunnen in verschillende stoffen of leder combinaties geleverd worden, nog een voordeel de levertijd is 3-5 weken.


Bodilson Tres de multi functionele salontafel van Bodilson. De naam Tres zegt het eigenlijk al, deze salontafel bestaat namelijk uit een set van 3 aparte tafeltjes. De structuur van de twee kleine tafeltjes verschillen van de grote tafel. De twee kleine tafeltjes hebben namelijk een structuur van geperforeerde gaatjes en de grote tafel is helemaal glad. Wilt u wat extra ruimte creëren dan kunt u deze twee tafeltjes makkelijk onder de grote tafel schuiven. De twee kleine tafeltjes verschillen van kleur de ene is namelijk goudkleurig en de andere in het zwart, de Tres is makkelijk te combineren met diverse interieurstijlen.  


Materiaal: set van 3: waarvan de grootste 1 in glad metaal zwart/ 1 gold met gaatjes /1 zwart met gaatjes.
90 breed x 41 diep x 41 hoog