LET OP! DE MODELLEN VAN COMING LIFESTYLE ZIJN UITLOPEND EN DAAROM NOG MAAR TOT 31 AUGUSTUS 2021 TE BESTELLEN!

Coming Lifestyle Is een hip en trendy Nederlands bedrijf dat eigentijdse banken fauteuils en hockers ontwerpt en produceert voor de stijlvolle woonkamer, in samenwerking met VT wonen is er hiernaast ook een aparte en brede collectie ontwikkeld, met een aantal elementen banken zoals de bekende banken Lazy-Puffy-Pull-Club-City al deze modellen zijn te bewonderen in onze showroom.
De vaste collectie van Coming Lifestyle bestaat uit elementen banken fauteuils en natuurlijke een verrassend assortiment hockers.
De mogelijkheden in de brede collectie kwaliteit stoffen en leer types, zijn groot, een keuze maken is nog nooit zo makkelijk geweest, de goede prijs kwaliteit verhouding is uniek te nomen, tevens de levertijden van 3-5 weken zijn bijzonder te noemen, u hoeft niet lang te wachten en heeft uw gewenste item dus super snel in huis.

Als Premium Dealer hebben wij een ruime collectie van Coming Lifestyle en Vt-wonen banken in onze showroom staan en kunnen wij alle items aan u leveren met de bijbehorende CBW garanties. Staat het meubel niet in onze webshop zoals u deze uitgevoerd zou willen hebben of wilt u 100% zeker weten of wij de bank van u keuze echt in de showroom hebben staan bel 0224-218125 of mail ons info@natuurlijkwonen.nl ook voor een passende prijs/offerte informeren wij u graag.

 

 


betaalmogelijkheden

 

Profiteer de hele maand juli van 10% korting op de gehele collectie van Ethnicraft!