Ethnicraft Mikado coffee table oak

MIKADO COFFEE TABLE OAK De Mikado-salontafel, een bijzonder mooi en bekend ontwerp de eerste uitvoering was in ovaal uitgevoerd, maar nu dus ook verkrijgbaar in een rechthoekige versie de iconisch...

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 659,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

MIKADO COFFEE TABLE OAK

De Mikado-salontafel, een bijzonder mooi en bekend ontwerp de eerste uitvoering was in ovaal uitgevoerd, maar nu dus ook verkrijgbaar in een rechthoekige versie de iconische Mikado-salontafel is dezelfde opvallende constructie behouden. Het optimaliseren van functionele ruimtes is één van de belangrijkste aspecten van het ontwerp van een eetkamertafel de Mikado eettafel is het resultaat van een zoektocht naar een goede balans tussen functionaliteit en stabiliteit wederom een ontwerp van Alain van Havre hij creëerde een bijzonder uitgevoerd ontwerp met een sterk karakter en toch met een verfijnde lichtheid, de eettafelpoten die in het midden hun tegenovergestelde hoek bereiken, als een puzzel of denk aan het bekende Mikado spel waarbij stokjes opgeraapt moeten worden. Het spel ontstond in Europa en werd in 1936 vanuit Hongarije naar de Verenigde Staten gebracht. De naam komt van het stokje dat het hoogst scoort: het blauwe stokje "mikado" (Japans voor keizer, tenno).

De salontafel is zoals alle natural eiken meubelen van Ethnicraft behandeld met een beschermende Osmo oil, welke de meest voorkomende vloeistoffen van buitenaf weert. Het is echter geen garantie voor vlekken en daarom dient u deze zo snel mogelijk te verwijderen. Gebruik een licht vochtige pluisvrije doek en milde (groene) natuurlijke zeep zonder pigment

De complexiteit van ontwerpen en uitvoeren heeft hem altijd geïntrigeerd en wat hem er toe gebracht heeft om productontwikkeling te studeren aan de Design Academy in Eindhoven, voor Alain belichaamt elk ontwerp dezelfde dualiteit met als doel een tijdloos product te creëren, maar met een duidelijke hint naar het moment waarop het is gemaakt.

 

PRODUCT INFORMATION:

  • Product Code: 50543
  • Product Dimension: (W)143 cm x (D)67 cm x (H)42 cm
  • Product Features: 100% solid oak
  • Product Material: Oak.
  • Product Color: Natural Oak
  • Product Collection: Mikado

De tafel is behandeld met een beschermende Osmo oil, welke de meest voorkomende vloeistoffen weert. Het is echter geen garantie voor vlekken en daarom dient u deze zo snel mogelijk te verwijderen. Doe dit met een licht vochtige doek en milde zeep. Indien u de coating na verloop van tijd wilt vernieuwen, kunt u bij ons de Ethnicraft Hardwax Oil voor eiken meubelen los bestellen, en sturen wij deze graag naar u toe.


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.