Ethnicraft ruim 25 jaar exclusief in de vaste huiscollectie van Natuurlijk Wonen die al die jaren trouw is gebleven aan dit zeer gewilde designmerk en om deze reden zijn ze bij Natuurlijk wonen trots op het label "Platinum dealer" waar men de ontwerpen ook met liefde toont en verkoopt. Deze authentieke conceptstore in Schagen heeft een zeer brede collectie meubelen staan in massief eiken en gerecycled FSC teakhout. Het pure en tijdloze design van al deze meubelen is bijzonder te noemen de ontwerpen, ecologische en massieve natuurlijke materialen onderscheiden zich op meerdere manieren. Het authentieke Europese lichte en frisse eikenhout zorgt voor een moderne look en feel, terwijl het stoere robuuste teakhout een warme uitstraling heeft, tegenwoordig zijn een aantal bekende en nieuwe items ook verkrijgbaar in black.
 
Vrijwel alle meubelen van Ethnicraft zijn al geheel voorgemonteerd en worden door ons op de gewenste plek geplaatst en afgesteld enkel op de begane grond achter de eerste voordeur. Eetkamertafels worden door ons voorzien van montage.

Uitgesloten van montage zijn alle bedden in (karton verpakt) van Ethnicraft deze dienen zelf door u gemonteerd te worden en leveren we enkel op de begane grond achter de 1e voordeur af.
Bijgesloten zit een duidelijke handleiding voor u om eenvoudig te voorzien in montage. 

                              betaalmogelijkheden