Ethnicraft al 20 jaar exclusief bij "Natuurlijk Wonen" één van de grootste Ethnicraft premium dealers van Nederland met 2000m2 wonen.
Al 22 jaar gevestigd in Schagen, Noord-Holland verkopen wij deze tijdloze en bijzondere ecologische verantwoorde design meubelen van Ethnicraft die zich onderscheiden op diverse manieren oa Pure eigentijdse materialen zoals het massieve reclaimede verantwoorde 100% FSC teakhout, maar ook het authentieke eikenhout en rijke walnoot zorgt voor een robuuste en warme uitstraling terwijl ook dit garant staat voor het pure en tijdloze design en de ontwerpen echte klasse uitstralen, u doet werkelijk een echt groen verantwoorde aankoop. 

Staat het gewenste item van uw keuze niet in onze webshop, neem dan contact met ons op uiteraard als officieel premium dealer leveren wij de gehele Ethnicraft collectie. In onze showroom hebben wij altijd van elke collectie wel een item staan, wilt u zeker weten dat u niet voor niets komt, mail of bel ons even zodat wij kunnen aangeven of het gewenste meubel in de showroom staat. 0224-218125 of info@natuurlijkwonen.nl
Uiteraard wordt uw aankoop boven de €500,- binnen 1-2 weken binnen Nederland gratis bij u thuisbezorgd en gemonteerd, dit geldt voor kleinmeubelen, kasten, tv meubelen, dressoirs en tafels. 

*Let op! Montage is normaliter standaard nvt op slaapkamermeubilair, maar welke tegen een gunstig tarief op aanvraag door onze vakmensen gemonteerd kan worden, echter zijn de slaapkamer meubelen zeer gemakkelijk zelf in elkaar te zetten, via een duidelijke handleiding.

Leveren naar België en de Waddeneilanden is uiteraard mogelijk echter gelden ook hier andere leverings voorwaarden en kosten voor, hierover informeren wij u graag.

 
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Ethnicraft N701 sofa - 2 seater - Beige

1.049,00

visibility
shopping_cart

Ethnicraft N701 sofa - 2 seater - Dark grey

1.049,00

visibility
shopping_cart

Ethnicraft N701 sofa - 3 seater - Beige

1.599,00

visibility
shopping_cart

Ethnicraft N701 sofa - 3 seater - Dark grey

1.599,00

visibility
shopping_cart

Ethnicraft N701 sofa - corner - Beige

839,00


betaalmogelijkheden