Ethnicraft exclusief bij Natuurlijk wonen een van de grootste Ethnicraft premium dealer van Nederland met 1000m2 wonen.
Al 20 jaar verkopen wij deze tijdloze en bijzonder eigentijdse meubelen van ethnicraft die zich onderscheiden op diverse manieren: Pure materialen het massieve reclaimed FSC teakhout, eikenhout en walnoot zorgt voor een robuuste en warme uitstraling terwijl het pure en tijdloze design ontwerp klasse uitstraalt. Bovendien is al het teakhout 100% FSC verantwoord en doet u een milieubewuste aankoop.

Staat het gewenste item van uw keuze niet in onze webshop, neem dan contact met ons op uiteraard als officieel premium dealer leveren wij de gehele Ethnicraft collectie. In onze showroom hebben wij altijd van elke collectie wel een item staan, wilt u zeker weten dat u niet voor niets komt, mail of bel ons even zodat wij kunnen aangeven of het gewenste meubel in de showroom staat. 0224-218125 of info@natuurlijkwonen.nl
Uiteraard wordt uw aankoop boven de €500,- binnen 1-2 weken binnen Nederland gratis thuisbezorgd en gemonteerd dit geldt voor kleinmeubelen, kasten en tafels. 

*Let op! Montage is normaliter standaard nvt op slaapkamermeubilair, maar welke tegen een gunstig tarief op aanvraag door onze vakmensen gemonteerd kan worden, echter zijn de slaapkamermeubelen makkelijk zelf in elkaar te zetten, via een duidelijke handleiding.

Leveren naar België en de Waddeneilanden is uiteraard mogelijk echter gelden ook hier andere leverings voorwaarden en kosten voor, hierover informeren wij u graag.