Het leukste van weggaan ... is thuis komen!

Heeft u dit gevoel absoluut niet? Dan kunnen wij u helpen om een echt thuis te creeëren wat precies bij u past. Heeft u behoefte aan vernieuwing op woongebied en is uw bestaande interieur echt toe aan verandering en verfrissing dan is een interieuradvies op maat van Natuurlijk Wonen echt iets voor u. Wij plannen een passende afspraak met u in voor een eerste gesprek in onze showroom onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens dit kennismakings gesprek luisteren en bespreken wij met u als eerste de belangrijkste woonwensen met u door, wat wilt u graag veranderen? welke meubels wilt u houden en welke zou u graag willen laten vervangen? En voor u de belangrijkste verbeter punten in uw huis.


Ontwerpfase:
Na het eerste gesprek gaan wij met veel plezier voor u aan de slag met de ontvangen plattegrond en de huidige foto's en de gewenste veranderingen. Hierbij kijken wij naar de juiste indeling, de mooiste kleuren en materiaal keuze van de nieuwe meubelen.
Wij maken daarbij 2 tot 3 verschillende voorstellen voor een indeling en door middel van een moodboard willen wij u daarbij de persoonlijke sfeer laten proeven die wij voor u voor ogen hebben.

Ons voorstel
In een tweede gesprek bespreken wij het moodboard en de verschillende inrichtingsvoorstellen.


Prijs
Een op maat uitgewerkt interieuradvies komt op €395,- u ontvangt daarvoor een woon-cadeaubon twv €395,-  die u alleen bij een besteding binnen onze collectie twv €1000,-  weer direct bij ons kunt inwisselen.


Eindverslag
U ontvangt aan het einde een verslag met daarin uw
- Persoonlijk Moodboard
- 2 tot 3 indelingsvoorstellen
- 2D plattegrond indelingsplan
- 3D visualisatie (extra optie)
- Meubelvoorstel
- Accessoires en verlichting voorstel (extra optie)
 

Heeft u interesse in een interieuradvies op maat? Wij plannen graag een afspraak met u in om samen tot een ontwerp te komen en zo om uw huis eindelijk een echt thuis te laten zijn.
 

Enthousiast geworden? mail dan uw woonwensen naar ons en voeg  uw plattegrond en foto's hieraan toe verkoop@natuurlijkwonen.nl
0224-218125
betaalmogelijkheden