Maatwerk Bonk salontafel

Bij Natuurlijk wonen kunt u ook terecht voor maatwerk, de meesten mensen weten wat zij willen maar kunnen het nergens vinden, het zit als het ware in uw hoofd , wij zetten het op papier of zetten h...

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 619,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Bij Natuurlijk wonen kunt u ook terecht voor maatwerk, de meesten mensen weten wat zij willen maar kunnen het nergens vinden, het zit als het ware in uw hoofd , wij zetten het op papier of zetten het om in werkelijkheid. De indeling van een ruimte is zeer belangrijk en moet functioneel, sfeervol, overzichtelijk zijn. De afmeting van uw meubelen moet het toelaten om alles naar eigen wens in te richten.

Iedere woonruimte heeft zijn eigen indeling en maten. In de praktijk merk je vaak dat je met standaard maten niet uit de voeten kunt. Wij hebben voor u de oplossing! Wij leveren maatwerk meubelen voor woon-, werk- en kinder of slaapkamer. Van grote vitrinekast tot salontafel. Dit in iedere gewenste houtsoort en gewenste afwerking of kleur, bij ons zijn maatwerk meubelen ook nog eens betaalbaar.
Uw idee uitgewerkt zoals u dat wilt.
Model: Salontafel Bonk 
Maten: Verkrijgbaar in iedere gewenste maat. Standaard leverbaar vanaf 55x55x30cm

Materiaal: Het meubel is verkrijgbaar in eiken in diverse kleuren. Onderstel van metaalLET OP! Wij geven een prijsindicatie van de salontafel Bonk in de maat 55x55x30cm. Wilt u dit meubel in een andere afmeting of afwerking bestellen? Stuur ons dan gerust een mailtje voor een nieuwe prijsindicatie.