Maatwerk Bonk salontafel

Bij Natuurlijk wonen kunt u ook terecht voor maatwerk, de meesten mensen weten wat zij willen maar kunnen het nergens vinden, het zit als het ware in uw hoofd , wij zetten het op papier of zetten h...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

dit artikel wordt op bestelling gemaakt en heeft 10-12 weken levertijd

€ 679,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bij Natuurlijk wonen kunt u ook terecht voor maatwerk, de meesten mensen weten wat zij willen maar kunnen het nergens vinden, het zit als het ware in uw hoofd , wij zetten het op papier of zetten het om in werkelijkheid. De indeling van een ruimte is zeer belangrijk en moet functioneel, sfeervol, overzichtelijk zijn. De afmeting van uw meubelen moet het toelaten om alles naar eigen wens in te richten.
Iedere woonruimte heeft zijn eigen indeling en maten. In de praktijk merk je vaak dat je met standaard maten niet uit de voeten kunt. Wij hebben voor u de oplossing! Wij leveren maatwerk meubelen voor woon-, werk- en kinder of slaapkamer. Van grote vitrinekast tot salontafel. Dit in iedere gewenste houtsoort en gewenste afwerking of kleur, bij ons zijn maatwerk meubelen ook nog eens betaalbaar.
Uw idee uitgewerkt zoals u dat wilt.

Maatwerk Bonk salontafel.
Verkrijgbaar in iedere gewenste maat. 
De tafel heeft een 4 eiken houten balken en een trapeze metalen poot.
Het blad is van eiken zwaar rustiek en leverbaar in diverse kleuren. De randen van het blad zijn recht afgewerkt. Het blad van de tafel is  geborsteld afgewerkt. 


LET OP! Wij geven een prijsindicatie van de tafel in afmeting 30x55x55 cm. Wilt u dit meubel in een andere afmeting of afwerking bestellen? Stuur ons dan gerust een mailtje voor een nieuwe prijsindicatie.