Passe Partout Ziggy Zaggy Elementenbank

Passe-partout: Al 20 jaar! Exclusief bij Natuurlijk wonen. Iedereen is op zoek naar verrassingen en vermaak, wij willen graag geinspireerd, uitgedaagd en verrast worden, emoties verwachtingen en ...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

8 weken

€ 3.992,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
BestellenPasse-partout: Al 20 jaar! Exclusief bij Natuurlijk wonen.
Iedereen is op zoek naar verrassingen en vermaak, wij willen graag geinspireerd, uitgedaagd en verrast worden, emoties verwachtingen en het plezier van het gebruik van deze gevoelens overheersen het rationele. De filosofie van Passe-Partout en zijn collectie voldoen volledig aan deze verwachtingen. Van je huis een thuis maken, genieten van je gezin, je interieur, van een leven in balans.
De filosofie van Passe-Partout !

Enjoy life.....Enjoy your sofa.....Enjoy Passe-Partout !

Designed By: Passepartout de Ziggy elementen bank staat bij ons in de showroom (let op!) de diepere zit: is de Zaggy.


Prijsindicatie: Foto/ Combinatie van een Chill R € 1932,- + Lounge Large L € 2060,- in een LSA stof vanaf compleet € 3992,- 
De prijs is uiteraard altijd afhankelijk van de stofcategorie en gekozen opstelling.


Bij de Ziggy elementen bank zijn dus meerdere element keuzes mogelijk, open de onderstaande 3D-bijlagen en verkoopprijslijst om uw ideale situatie te creeëren.
De ziggy bank is een comfortabele lounge bank met een zitcomfort van HR schuim 37kg/m3 met een gecompartimenteerd zitkussen,van schuimstaafjes en vezelbolletjes, met een afgedekte laag van donsveertjes.