De temperaturen lijken er nog niet naar, maar het is echt zomer!

En dus tijd voor een leuke zomer-actie......
Bij aankoop van 5 eetkamerstoelen uit de Spoinq collectie krijgt u de 6e stoel gratis, alle modellen doen mee, de stoel met de laagste prijs is gratis, en de actie geldt alleen bij 5+1 stoelen.


Meubelmerk Spoinq: is een hip en trendy Nederlandse meubelmerk waarbij iedereen de ruimte krijgt zijn eigen woonstijl te bepalen, zij hanteren een uniek concept waarbij echte designmeubels, naar eigen ontwerp zelf samengesteld kunnen worden. De eetkamertafels zijn er in 2 uitvoeringen, maar kunnen gecombineerd worden met diverse tafelbladen en onderstellen.

Eetkamerstoel Spoinq: ontworpen door Ruud-Jan Kokke is er in 2 verschillende ontwerpen onderstel, maar kan naast stalen onderstel ook gecombineerd worden met 3 kleuren eiken verwerkt in het frame en een tijdloze uitvoering in teak, een mix en match in keuze waardoor iedereen zijn eigen ontwerp samen kan stellen. De armleuningen zijn vervolgens ook in deze kleuren hout verkrijgbaarStoffen Collectie Spoinq: Er is een enorme stoffen collectie toepasbaar op de spoinq stoelen deze collectie bestaat uit maar liefst 16 soorten stof en in totaal 144 kleuren en dessins. Een zachte vilt, of een grover weefsel behoren alle tot de keuze, een unieke kans om een geheel eigen stoel te creëren is daarom nog nooit zo eenvoudigl als nu! 

Special edition Square Spoinq: een betaalbare unieke Spoinq eetkamerstoel verkrijgbaar alleen in 9 kleuren skai (kunstleder) niet van echt leer te onderscheiden! met optie tot onderstel in wit-zwart-of blank staal.
Voor de special edition prijs van: € 245.- p.stSpoinq square eetkamerstoel special

Bekijk productenkeyboard_arrow_right


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Spoinq Bart Boomtafel eiken

Spoinq Bart Boomtafel eiken

1.075,00

visibility
shopping_cart

Spoinq Eetkamertafel Straight met houten poten

1.449,00

visibility
shopping_cart

Spoinq Eetkamertafel Straight met stalen poten

1.350,00

visibility
shopping_cart

Spoinq stoel piramide hout

Spoinq stoel piramide hout

390,00

visibility
shopping_cart

Spoinq stoel piramide staal

Spoinq stoel piramide staal

350,00 


betaalmogelijkheden