Square vakkenkast maatwerk 3 deuren 3 lades 9 open vakken

Bij Natuurlijk wonen kunt u ook terecht voor maatwerk, de meesten mensen weten wat zij willen maar kunnen het nergens vinden, het zit als het ware in uw hoofd , wij zetten het op papier of zetten h...

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 2.139,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Bij Natuurlijk wonen kunt u ook terecht voor maatwerk, de meesten mensen weten wat zij willen maar kunnen het nergens vinden, het zit als het ware in uw hoofd , wij zetten het op papier of zetten het om in werkelijkheid. De indeling van een ruimte is zeer belangrijk en moet functioneel, sfeervol, overzichtelijk zijn. De afmeting van uw meubelen moet het toelaten om alles naar eigen wens in te richten.

Iedere woonruimte heeft zijn eigen indeling en maten. In de praktijk merk je vaak dat je met standaard maten niet uit de voeten kunt. Wij hebben voor u de oplossing! Wij leveren maatwerk meubelen voor woon-, werk- en kinder of slaapkamer. Van grote vitrinekast tot salontafel. Dit in iedere gewenste houtsoort en gewenste afwerking of kleur, bij ons zijn maatwerk meubelen ook nog eens betaalbaar.
Uw idee uitgewerkt zoals u dat wilt.
Model: Vakkenkast Square 3 deurs 3 lades en 9 open vakken
Materiaal: Verkrijgbaar in eiken en MDF in diverse kleuren
Maten: 220x180x50 cm


LET OP! Wij geven een prijsindicatie van de vakkenkast square in de maat 220x180x50 cm. Wilt u dit meubel in een andere afmeting of afwerking bestellen? Stuur ons dan gerust een mailtje voor een nieuwe prijsindicatie.