VTWONEN fauteuil Skin in vegan leer donkergrijs

VTWonen fauteuil Skin in vegan leer donkergrijs Deze Skin fauteuil is de perfecte eyecatcher voor een ruime woonkamer, je ploft heerlijk neer op de zachte zitting van polyester. Een perfecte faute...

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 749,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

VTWonen fauteuil Skin in vegan leer donkergrijs

Deze Skin fauteuil is de perfecte eyecatcher voor een ruime woonkamer, je ploft heerlijk neer op de zachte zitting van polyester. Een perfecte fauteuil voor iedere woonstijl door de minimalistische vormen en neutrale kleuren stof, deze fauteuil is van het Nederlandse merk ♥ VT-wonen en leverbaar in 3 kleuren, lichtgrijs, donkergrijs, en olijfgroen met een martindale van 20.000. Deze microvezel is geweven van microscopische vezels, het is 100% synthetisch. Met deze productietechniek wordt een grote mate van stevigheid bereikt en de stof krijgt een aangenaam en zacht gevoel. Deze wordt vervaardigd met een backing om een extra volumineuze kwaliteit te verkrijgen.

Bij vlekken enkel en alleen zachtjes deppen, nooit vegen en gebruik een kleurloze zachte zeep zonder toevoegingen van agressieve substanties.•Het frame is opgebouwd uit massief hout, spaanplaat, hardboard, multiplex, schuim 18/30 kg/m3, RE kg/m3.
•De zitting is gevuld met schuim HR35/32 kg/m3. De rugleuning is gevuld met schuim HR30/20 kg/m3.
•De metalen poten, met een diameter van 25 mm en een hoogte van 20 cm, hebben een zwart metallic finish.
•Het gewicht van de bank bedraagt 29 kg (poothoogte 20cm)
•Totale breedte 101cm /Zitdiepte 60 cm / zithoogte 46 cm / zitbreedte 65 cm / hoogte armleuning 72 cm / dikte armleuning 22 cm.
•De SKIN serie is verkrijgbaar als 4-zits bank, 2,5-zits bank en fauteuil en is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs en olijfgroen.