VTWONEN bank Studio 3 zits in fluweel Kaneel

VT Wonen Bank Studio 3-zits fluweel Kaneel De Studio bank 3 zits is van het Nederlandse merk VT-wonen een Sophisticated bankje, met een vleugje nostalgie van toen en de moderne touch van nu. De St...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

3 tot 8 werkdagen afhankelijk van de bezorgroutes

€ 999,00
€ 899,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

VT Wonen Bank Studio 3-zits fluweel Kaneel

De Studio bank 3 zits is van het Nederlandse merk VT-wonen een Sophisticated bankje, met een vleugje nostalgie van toen en de moderne touch van nu. De Studio 3-zits bank is gestoffeerd met een heerlijk zacht aanvoelende sterke velvet fluwelen stof, met een Martindale van 100.000 sterker dan deze stof is er niet, aan de voorzijde bestaat deze stof uit 100% polyester, onderzijde 90% Polyester en 10% Katoen, daardoor ademt de stof en voelt niet synthetisch aan.
Het binnenwerk/frame is opgebouwd uit kaderspaanplaat, en een combinatie van zacht hout, hard hout, en triplex, in de zitkussens zit schuim T3542, in de rugkussens zit schuim T2130. De 3 zits bank Studio is ook alleen verkrijgbaar in een 3 zits uitvoering en in de 4 kleuren Roest, Oker, Nude en Kaneel. 

In de showroom hebben wij de kleur Nude staan, kom en probeer het stevige zitcomfort van deze nieuwste aanwinst van Vt wonen en Natuurlijk wonen.

Afmetingen: De bank Studio heeft een zithoogte van 49 cm, een zitbreedte van 188 cm en een zitdiepte van 57 cm.
De armhoogte bedraagt 80 cm en de armbreedte 14 cm. De poten, in de kleur walnoot, zijn 18 cm hoog. 
De 3-zits bank Studio is verkrijgbaar in de kleuren Roest, Oker, Nude en Kaneel.