D-Bodhi Wall box contrast XXL type D

D-Bodhi:Vervaardigt Aziatisch teakhouten meubelen volgens de hoogst ecologische standaard. Een prachtige collectie unieke en eco-vriendelijke meubelen is daarvan het resultaat. De filosofie van het...

Verzendkosten

€ 6,75 

Standaard levertijd

2 tot 4 weken

€ 99,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

D-Bodhi:Vervaardigt Aziatisch teakhouten meubelen volgens de hoogst ecologische standaard. Een prachtige collectie unieke en eco-vriendelijke meubelen is daarvan het resultaat. De filosofie van het jonge bedrijf d-Bodhi is duurzaamheid en eerlijkheid in combinatie met liefde en passie voor het karakter van doorleefd hout. D-Bodhi gebruikt materialen uit oude huizen en gebouwen, vervallen bruggen en niet meer te gebruiken boten en spoorwegbalken.Deze oude materialen worden voor 95% hergebruikt. Inmiddels wordt er veel meer dan alleen hout gerecycled, ook ijzeren restmaterialen worden hergebruikt. Dit zorgt voor spannende combinaties in de d-Bodhi collecties en kenmerken zich door ontwerp, kwaliteit, diversiteit en een exclusieve uitstraling. De d-Bodhi meubelen zijn stuk voor stuk uniek. Zo weet u zeker dat u een speciaal en uniek meubelstuk in huis haalt.

Wandrek Contrast type D is gemaakt van gerecycled teakhout. Hierdoor is ieder wandrek anders en heb je altijd een uniek exemplaar in huis! Het wandrek heeft een witte binnenkant wat voor een bijzonder speels effect zorgt. Het wandrek heeft een breedte van 70 cm. Tip: combineer diverse wandrekken en afmetingen met elkaar, om zo je eigen uniek opbergwand te creëren!

Maat:45x70x15 cm
Materiaal: Teak