Welkom bij Natuurlijk Wonen
 

Geïnspireerd door eerlijke pure en natuurlijke materialen, openden wij 23 jaar geleden onze deuren. Een bijzondere, eigentijdse woonwinkel van nu waar met passie de mooiste meubelen en woonaccessoires met zorg worden geselecteerd, en verkocht. Deze collecties worden getoond zowel in onze woonwinkel van 2000m2 wonen, maar ook online in onze webshop kunt u shoppen naar hartelust. Ons Natuurlijk wonen team helpt u graag op weg om van uw huis een echt thuis te maken.

Bekend om onze eigen natuurlijke stijl en tegenwoordig ook om het totaalconcept! Een frisse, hippe woonwinkel CBW-erkend met niet alleen alles voor het interieur, maar ook een groot assortiment woonaccessoires en lifestyle fashion, producten. Mede door de snelle levertijden die wij hanteren en onze eigen bezorgdiensten en montage, zorgen wij voor een aankoop waarvan u snel kunt genieten.
"Kom langs en bewonder onder het genot van een kopje thee of koffie in onze gezellige koffiecorner van al het moois wat Natuurlijk wonen u te bieden heeft.

Tot ziens bij Natuurlijk Wonen!
betaalmogelijkheden