BODILSON: Een sterk en verrassend Nederlands woonmerk die door diverse woonstijlen perfect weet te mixen bekend staat als trendsettend. Comfortabele moderne zitmeubelen van deze tijd combineren met een stoere industriële eiken tafel en deze setting, gemixt met kleurrijke comfortabele eetkamerstoelen.

Elk jaar weer creëert 
Bodilson een eigentijdse stijl met als belangrijke aanvulling op de zitmeubelen een sterke collectie kasten, vloerkleden, verlichting en woonaccessoires bied het merk een compleet aanbod. Waar modern en Scandinavisch design samen komen. De zitmeubelen, stoelen en fauteuils kunnen in verschillende stoffen en leer uitgevoerd worden. 
Ontdek de veelzijdige stijl van Bodilson bij ons in de showroom, waar we een groot deel van de collectie en het unieke assortiment van Bodilson aanbieden. Die moderne elegantie combineert met comfort en functionaliteit, de passie voor kwaliteit komt tot uiting in de zorgvuldig ontworpen meubels, die zowel trendy als tijdloos zijn. Met een focus op hoogwaardige materialen en vakmanschap, brengen we jou een collectie die jouw huis transformeert in een oase van stijl en comfort. Laat ons je begeleiden bij het vinden van het perfecte Bodilson-meubelstuk dat jouw persoonlijke stijl en leefruimte aanvult.Dank je wel voor het ontdekken van onze collectie Bodilson. We hopen dat je de perfecte meubelstukken hebt gevonden om jouw interieur te verrijken met eigentijdse stijl en comfort. Voor vragen of persoonlijk advies staan onze experts voor je klaar. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!


betaalmogelijkheden