Pakket 3: Interieur ontwerp onder begeleiding van Roos 
Digitale 2D uitwerking. Extra optie 3D uitwerking 
Interieur ontwerpster Roos (van StyleByNooz)

Elke traject start het zelfde. Wij sturen een intake formulier toe via de mail, waarbij u aan kan geven wat uw wensen en eisen zijn. Wat mist u in huis, welke meubelen blijven er staan en welke functies zijn belangrijk voor u in het interieur

Ook sturen wij een Pinterest link toe, hierin kunt u pins toevoegen aan een bord die wij ook kunnen bekijken. Zo kunnen wij zien wat u smaak en stijl is. Mocht u al een rondje in de winkel hebben gedaan en daar foto’s gemaakt hebben van mooie dingen, kunt u die uiteraard ook toesturen.

Wij vragen u om ons foto’s van de ruimte toe te sturen en een plattegrond. Op basis daarvan kunnen wij een 2D indeling maken (en/of 3D presentatie)

Alles we dit allemaal binnen hebben gehad kunnen we starten aan het traject!

Wat kan u verwachten van dit traject:
  • Intake: Wij nodigen u uit om in de winkel onder het genot van een kopje koffie of thee samen uw wensen door te spreken voor het interieur. 
  • Een moodboard: Hierin wordt de sfeer bepaald van de ruimte
  • Kleur voorstel: Hierin worden de basis kleuren, accent kleuren en eventueel behang aangegeven.
  • 2 verschillende indelingsvoorstellen: Hierin laten wij zien hoe u op 2 manieren uw huis kan in delen.
  • Meubelvoorstel: Hierin gegeven wij advies in welke meubelen passen bij de sfeer, stijl en indeling van uw huis.
  • Verlichtingsvoorstel: Hierin geven wij advies welke licht armaturen passen bij de sfeer, stijl en indeling van uw huis.
  • Accessoires voorstel: Hierin geven wij advies welke accessoires uw interieur afmaken.
  • Eind presentatie: Na dat wij het advies hebben opgeleverd, kunt u op afspraak in de winkel langs komen. Wij zullen het advies, onder een genot van een kopje koffie of thee met u doornemen en eventuele vragen beantwoorden.
  • Offerte: Aan het einde van dit traject maken wij een scherpe offerte voor u, waarin alle meubelen staan!


Als wij alles hebben ontvangen, gaan wij aan de slag voor u. Met 2 a╠ü 3 weken kunt u dan het advies in je mailbox verwachten!

 
Prijs € 599,-  (per ruimte) 

* Extra optie: 3D impressie + € 499,-
Heeft u moeite met het visualiseren van uw ingerichten woning? Daar helpen wij u graag bij. Met deze extra optie (alleen beschikbaar bij pakket 3) zetten wij de door ons ingerichte ruimte in 3D en kunt u er als het ware visueel door heenlopen. Hier ziet u precies welke kleur op welke wand zit en hoe alles in zijn geheel er uit ziet.

Kiest u voor deze optie ontvangt u dit met 2 á 3 weken, nadat de 2D indeling gekozen is.


Enthousiast geworden en wilt u meer weten? neem dan contact met ons op via Info@stylebynooz.com (dit pakket is in samenwerking met StyleByNooz) 
betaalmogelijkheden