Pakket 1. Interieur- en styling advies onder begeleiding van Diana 
Handgetekende 2D uitwerking.

Elk binnenhuis advies traject start het zelfde, u mailt ons wat uw gewenste woonwensen en verwachtingen zijn. Wat mist u bijvoorbeeld in huis? welke meubelen wilt u behouden en blijven er staan en welke voorkeuren en functies zijn belangrijk voor uzelf in uw interieur.

Mocht u al eens foto's of schermafbeeldingen hebben gemaakt en de beste voorbeelden en ideeën heeft u bewaard of van uw favoriete sfeer en stijl of meubelen en accessoires dan ontvangen wij deze beelden heel graag van u, hiermee krijgen wij direct een inkijkje in uw smaak en woonwensen.

Wij vragen u ook om foto’s van de betreffende ruimte toe te sturen en uiteraard een plattegrond. Op basis daarvan kan Diana voor u een handgetekende 2D indeling maken. Hiermee kan het begin worden gemaakt en worden gestart aan het traject om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Wat kunt u verwachten van dit traject?

1. Intake: Diana nodigt u uit in onze showroom op een door u gekozen dag in overleg en verwelkomt u eerst met een kopje koffie of thee, om vervolgens samen met u uw favoriete woon ideeën door te nemen voor het beste resultaat en het gewenste interieur (tijdvak van twee uur). 

2. Een moodboard: Hierin wordt vooral de uiteindelijke sfeer gecreëerd en bepaald en later aan u getoond voor het realiseren van een treffend einddoel van de desbetreffende ruimte.

3. Kleur voorstel bij het moodboard: De basis kleuren worden aan u voorgelegd denk aan de nieuwe bank stoelen de kleur van het hout van de de tafel en evt accent kleuren voor muren wanden of kozijnen en eventueel behang en verrassende ideeën zullen worden aangegeven.

5. Twee verschillende indelingsvoorstellen: Getoond worden 2 opties die laten zien hoe zij op twee verschillende manieren uw woonruimte opnieuw kan indelen, samen met u bekijkt zij welke van de twee opties het beste bij u past, qua gevoel, smaak en overeenkomst.

6. Eind presentatie: Nadat Diana het advies heeft afgerond kunt u voor een nieuwe afspraak in onze showroom bij ons langs komen. Zij zal het advies zorgvuldig met u doornemen en eventuele vragen beantwoorden.

Dit Interieur Basis advies is € 250,- (per ruimte) 

Bent u enthousiast geworden en wilt u direct een afspraak maken? neem dan contact op via de mail: verkoop@natuurlijkwonen.nl tav Diana.
 
betaalmogelijkheden