Pakket 1: Basis advies onder begeleiding van Diana
Handgetekende 2D uitwerking.
 
Interieur ontwerpster Diana 

Elk binnenhuis advies traject start het zelfde. Wij sturen u een intake formulier toe via de mail, waarbij u aan kan geven wat uw woonwensen en eisen zijn. Wat mist u in huis? welke meubelen wilt u behouden en blijven er staan en welke voorkeuren en functies zijn belangrijk voor u in uw interieur.

Ook sturen wij een Pinterest link toe, hierin kunt u pins toevoegen aan een bord die wij ook kunnen bekijken. Zo kunnen wij zien wat u smaak en stijl is. Mocht u al eens foto's of schermafbeeldingen hebben gemaakt van uw favorieten sfeer en stijl of meubelen en accessoires dan kunt u die uiteraard ook naar ons toesturen, hiermee krijgen wij direct een inkijkje in uw woonwensen.

Wij vragen u ook om foto’s van de betreffende ruimte toe te sturen en een plattegrond. Op basis daarvan kan Diana voor u een handgetekende 2D indeling maken.

Hiermee kan worden gestart aan het traject, om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Wat kunt u verwachten van dit traject:

  • Intake: Wij nodigen u uit om bij ons in de winkel onder het genot van een kopje koffie of thee samen uw wensen door te spreken voor het gewenste interieur. 
  • Een moodboard: Hierin wordt de sfeer bepaald en getoond van de betreffende ruimte.
  • Kleur voorstel: Hierin worden de basis kleuren, evt accent kleuren en eventueel behang en verrassende ideeën aangegeven.
  • 2 verschillende indelingsvoorstellen: Hierin laten wij u 2 opties zien hoe u op 2 verschillende manieren uw huis kan indelen.
  • Eind presentatie: Nadat wij het advies hebben opgeleverd, kunt u voor een nieuwe afspraak in de winkel bij ons langs komen. Wij zullen het advies, onder het genot van een kopje koffie of thee met u doornemen en eventuele vragen beantwoorden.


Tijdsplanning met 1 a╠ü 2 weken kunt u het advies ook in uw mailbox verwachten!

 
Prijs € 250,-  (per ruimte) 


Bent u enthousiast geworden en wilt u direct een afspraak maken? neem dan contact met ons op via mail info@natuurlijkwonen.nl tav Diana.
 
betaalmogelijkheden

 Collectie BOK van Ethnicraft nu 10% korting van 26 mei T/M 11 juni de korting is al verwerkt.