Pakket 1: Basis advies onder begeleiding van Diana
Handgetekende 2D uitwerking.

Elk binnenhuis advies traject start het zelfde, u mailt ons wat uw gewenste woonwensen en verwachtingen zijn. Wat mist u bijvoorbeeld in huis? welke meubelen wilt u behouden en blijven er staan en welke voorkeuren en functies zijn belangrijk voor uzelf in uw interieur.

Mocht u al eens foto's of schermafbeeldingen hebben gemaakt en de beste voorbeelden en ideeën heeft u bewaard of van uw favoriete sfeer en stijl of meubelen en accessoires dan ontvangen wij deze beelden heel graag van u, hiermee krijgen wij direct een inkijkje in uw smaak en woonwensen.

Wij vragen u ook om foto’s van de betreffende ruimte toe te sturen en een plattegrond. Op basis daarvan kan Diana voor u een handgetekende 2D indeling maken. Hiermee kan het begin worden gemaakt en worden gestart aan het traject om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Wat kunt u verwachten van dit traject:

  • Intake: Wij nodigen u uit om bij ons in de winkel om onder het genot van een kopje koffie of thee samen uw woonwensen door te spreken voor het gewenste interieur. 

  • Een moodboard: Hierin wordt vooral de uiteindelijke sfeer gecreëerd en bepaald en later aan u getoond voor het realiseren van een treffend einddoel van de betreffende ruimte.

  • Kleur voorstel bij het moodboard: Hierin worden de basis kleuren, voorgelegd en evt accent kleuren en eventueel behang en verrassende ideeën aangegeven.

  • 2 verschillende indelingsvoorstellen: Hierin laten wij u 2 opties zien hoe u op 2 verschillende manieren uw huis kan indelen, u heeft hierin nog de mogelijkheid om  veranderingen toe te passen.

  • Eind presentatie: Nadat Diana het advies heeft afgerond, kunt u voor een nieuwe afspraak in de winkel bij ons langs komen. Wij zullen het advies onder het genot van een kopje koffie of thee met u doornemen en eventuele vragen beantwoorden.

Dit Interieur Basis advies is € 250,-  (per ruimte) 

Bent u enthousiast geworden en wilt u direct een afspraak maken? neem dan contact met ons op via mail verkoop@natuurlijkwonen.nl tav Diana.
 
betaalmogelijkheden