Stay safe

In verband met het Corona virus heeft ook Natuurlijk wonen direct de nodige voorzorgsmaatregelingen getroffen om ieders gezondheid te beschermen en het shoppen bij ons voor u veilig te laten verlopen.

Als team zijn er uiteraard passende maatregelingen getroffen om de hygiëne in onze winkel te garanderen onder andere om u bij binnenkomst te vragen uw eigen mondkapje te dragen, net als wij dat doen. Over de gehele dag het frequent reinigen van onze pinapparaten, deurklinken, toiletten en bij binnenkomst van de "elektrische deuren" staat er ook een automatische desinfect paal waarmee u heel gemakkelijk uw handen kan desinfecteren.

Door onze zeer ruime winkel met 2000M2 Wonen en (kids) is er genoeg klantverspreiding mogelijk, afstand van 1,5 mtr tussen onze klanten is hierdoor gewaarborgd, kom bij voorkeur alleen of max met z'n twee.  

Geen gezondheidsklachten kom dan gewoon langs, wij helpen u zoals u gewend bent van ons graag, voor uw interieur wensen, een cadeautje, of overige vragen.

Online shoppen in onze webshop is natuurlijk een andere veilige en snelle optie, bestellingen worden direct verwerkt, behandeld en verstuurd en indien nodig bezorgd.

We doen het samen, namens Team Natuurlijk wonen ♥ Stay Safe