KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BESTEL ONLINE! 

29 Jaar Natuurlijk Wonen, Sinds 1995 heeft Natuurlijk wonen al een voorkeur voor duurzaam wonen en vind je hier al ruim 25 jaar de collecties van Ethnicraft terug. Bekend als Platinum dealer hebben wij deze tijdloze kwalitatieve en massieve houten design meubel stukken een belangrijke plek gegeven binnen onze huiscollectie. En kun je deze in alle rust komen bewonderen in onze 2000m² showroom in Schagen. Je huis moet uiteindelijk uit meer dan alleen voorwerpen en spullen bestaan het moet gevuld zijn met unieke items die een echte identiteit en betekenis hebben waardoor je huis bewoond en in essentie als jouw thuis aanvoelt. Ethnicraft maakt niet alleen prachtige design meubels en decoratieve objecten ze zijn ook de stevige basis die vorm geven aan ieder interieur en de verhalen in uw leven blijven inspireren. Uniek design, duurzaam en tijdloos vormgegeven.

In onze showroom vind u een groot deel van de collecties van Ethnicraft terug die uw aandacht waarschijnlijk al eerder hebben gevangen denk aan de bekende Bok collectie in black, naturel eiken of massief teakhout. Wil je komen proefzitten? De N701 zitmeubelen in diverse stoffen en kleuren of in leer zijn aanwezig in onze winkel. Gaat uw interesse uit naar de massief houten Spindle of Air bedden en bijbehorende nachtkastjes of gaat uw voorkeur uit naar het gestoffeerde linnen Revive bed van Ethnicraft? Dat treft al deze bedroom objecten kunt u komen bewonderen in onze 2000M2 Conceptstore.DE START VAN ETHNICRAFT 

Etnicraft werd meer dan 25 jaar geleden opgericht in Antwerpen door de twee vrienden, Benoit Loos en Philippe Delaisse beide vonden al snel de Ethnicraft identiteit. Vandaag de dag blijven ze hun creativiteit verbreden en de vele collecties ontwikkelen en uitbreiden met een doorzettingsvermogen die sterk trouw blijft aan het stoere karakter van Ethnicraft.

PLATINUM DEALER ETHNICRAFT 

Platinum dealer dit label dragen wij van Natuurlijk wonen met gepaste trots want deze jarenlange samenwerking, resulteerde in al die jaren tot veel kennis over dit bijzondere meubelmerk. Onze showroom met 1000M2 wonen toont niet alleen de collectie massieve houten bedden, kasten, tafels en salontafels in eiken en teakhout maar ook de gestoffeerde bedden in natuurlijk linnen en de bekende N701 zitmeubel collectie is in onze showroom te bewonderen.

GEEN VERSPILLING 

Omdat ze bij Ethnicraft hout als een kostbaar materiaal beschouwen, proberen ze het beste uit elk stuk te halen. Ze willen zo milieuvriendelijk mogelijk blijven en werken aan een maximale afvalreductie vanaf de vroegste ontwerpfase. Met dit principe ontwerpen ze om zoveel mogelijk sloophout te verminderen of te hergebruiken. Productieafval zoals overgebleven boomstammen, hout en zaagsel worden hergebruikt voor andere doeleinden. Het zaagsel uit houtblokken wordt gebruikt als brandstof voor de droogovens of wordt samengeperst als basis voor pellets. Alle restjes van het op maat zagen van planken worden gerecycled en gebruikt als basismateriaal of via vingerlaspanelen, met een Ethnicraft meubel doet u een duurzame aankoop.

MONTAGE INCLUSIEF 

Ethnicraft meubelen zijn deels al voorgemonteerd stevig verpakt in karton en overig verpakkingsmateriaal, banken, fauteuils, dressoirs, kasten en kleinmeubelen worden door ons voor u uitgepakt en indien nodig nog gemonteerd en natuurlijk op de gewenste plek gezet. Eetkamertafels worden nog voorzien van montage door onze eigen bezorgdienst alleen op de begane grond. Mits er een lift aanwezig is ook op een etage of verdieping, achter de eerste voordeur.

MONTAGE BEDDEN EXCLUSIEF 

De aflevering van Ethnicraft slaapkamer meubels vind alleen plaats op de begane grond achter de eerste voordeur. Is er een lift aanwezig? Dan is het afleveren van deze pakketten op een etage achter de eerste voordeur geen probleem. De slaapkamer meubelen zijn alle uitgesloten van montage de bedden van Ethnicraft zijn pakketten in (karton verpakt) en dienen door u zelf gemonteerd te worden en zijn uiteraard voorzien van een duidelijke montage handleiding.

CBW-ERKEND AL 28 JAAR 

Wat is CBW erkend?
CBW-erkend is een garantieregeling voor woon-winkels die aangesloten zijn bij INretail. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen, wilt u graag meer informatie over alle voorwaarden, lees dit op uw gemak rustig door.
 


betaalmogelijkheden