OVER BESIDE RUGS

Dankzij hun jarenlange gebruik van de allermooiste materialen en de beste ontwerpen en traditionele productietechnieken biedt Beside Rugs vloerkleden van zeer hoge kwaliteit. De verschillende productietechnieken, materialen, structuren en kleuren zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn qua keuze. Naast kwaliteit richten ze zich vooral ook op service voor de eindconsument, tijdens en na de aankoop van je vloerkleed. Dit om te zorgen dat je echt optimaal kunt genieten van jouw vloerkleed. 

BELANGRIJKE TIPS: Draai het vloerkleed ieder kwartaal en stofzuig het vloerkleed met een ingeklapte borstel of nog beter met een apart mondstuk. Wij adviseren geen robotstofzuigers te gebruiken. Beloop het vloerkleed zo min mogelijk met rubberen zolen en gebruik bij het reinigen van het vloerkleed geen dagelijkse huishoudmiddelen. Wij raden u aan om onder al onze vloerkleden ondertapijt te gebruiken. Hiermee zorg je ervoor dat het vloerkleed in positie blijft liggen en het niet scheef trekt en het vloerkleed niet schuift.

 

Bezig met laden...
visibility

Beside Rugs vloerkleed Desert

Beside Rugs vloerkleed Desert

435,00

visibility

Beside Rugs vloerkleed Barcelona

Beside Rugs vloerkleed Barcelona

899,00

visibility

Beside Rugs vloerkleed Dubai

Beside Rugs vloerkleed Dubai

678,00

visibility

Beside Rugs vloerkleed Havana

Beside Rugs vloerkleed Havana

660,00

visibility

Beside Rugs vloerkleed Nice

Beside Rugs vloerkleed Nice

871,00

visibility

Beside Rugs vloerkleed San Francisco

Beside Rugs vloerkleed San Francisco

747,00

visibility

Beside Rugs vloerkleed Starlight

Beside Rugs vloerkleed Starlight

426,00

visibility

Beside Rugs vloerkleed Vegas

Beside Rugs vloerkleed Vegas

747,00

visibility

Beside Rugs vloerkleed Velvet

Beside Rugs vloerkleed Velvet

1.472,00

DUURZAAMHEID: Wol is van nature een duurzaam materiaal het is bestand tegen slijtage en behoudt zijn kwaliteit en uiterlijk langdurig, waardoor wollen vloerkleden een goede investering zijn voor de lange termijn.

Isolatie: Wol heeft uitstekende isolerende eigenschappen. Het kan warmte vasthouden en zorgt voor extra isolatie in huis, wat kan helpen om de energiekosten te verlagen.Luxe uitstraling: Wollen vloerkleden hebben een luxe uitstraling en voelen zacht en comfortabel aan. Ze voegen een vleugje elegantie en warmte toe aan een ruimte.

Natuurlijk materiaal: Wol is een natuurlijk materiaal, afkomstig van schapen. Het is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk, wat voor sommige mensen een belangrijke overweging is. Vlekbestendigheid: Wol heeft van nature enige weerstand tegen vlekken, omdat de vezels een beschermende laag hebben. Hierdoor kunnen gemorste vloeistoffen soms gemakkelijker worden gereinigd voordat ze in de vezels doordringen.

Geluidsabsorptie: Wol heeft goede geluidsabsorberende eigenschappen, waardoor het kan helpen om geluidsoverlast in een kamer te verminderen. Allergievriendelijk: Wollen vloerkleden kunnen een goede keuze zijn voor mensen met allergieën, omdat wol van nature hypoallergeen is en geen stofmijten aantrekt zoals sommige andere materialen dat wel kunnen doen.

Kleurvariatie: Wol kan in verschillende kleuren worden geverfd, waardoor er een breed scala aan ontwerpmogelijkheden is om aan verschillende interieurstijlen te voldoen.


ONDERHOUDSADVIES:
 Van harte gefeliciteerd met de aankoop van jouw Beside Rugs vloerkleed! Wij zijn ervan overtuigd dat je er nog vele jaren plezier van zult hebben. In dit onderhoudsadvies tref je enkele tips waardoor je zo lang mogelijk kunt genieten van het aangeschafte vloerkleed. Allereerst geven wij enkele universele tips. Deze zijn te gebruiken voor al onze vloerkleden. Vervolgens staan er in ons onderhoudsadvies gespecificeerde tips per materiaal. Algemene tips - Draai het vloerkleed ieder kwartaal. - Stofzuig het vloerkleed met een ingeklapte borstel of nog beter: met een apart mondstuk. Wij adviseren geen robotstofzuigers te gebruiken. - Beloop het vloerkleed zo min mogelijk met rubberen zolen. - Gebruik bij het reinigen van het vloerkleed geen dagelijkse huishoudmiddelen. - Wij raden u aan onder al onze vloerkleden ondertapijt te gebruiken. Hiermee zorg je ervoor dat het vloerkleed in positie blijft liggen, het niet scheef trekt en het vloerkleed niet schuift.

Wol - Wol is een natuurproduct, bespuit het vloerkleed ieder kwartaal licht met water om de wol in juiste conditie te houden. - De meeste van onze wollen kleden zijn aan beide zijdes te gebruiken. Naast het draaien raden wij aan het vloerkleed ieder kwartaal te keren. - Bij lichte vlekken dien je met een absorberende doek of papier op de vlek te deppen, niet wrijven. Vervolgens sprenkel je wat bruiswater over de vlek en dep je vervolgens de laatste resten uit het vloerkleed. Katoen / Polyester / Acryl Chenille - Bij lichte vlekken dien je met een absorberende doek of papier op de vlek te deppen, niet wrijven. Zo haal je de oppervlakkige vlekken uit het vloerkleed. Viscose - Verwijder overtollig vuil me een droge doek van het vloerkleed. - Bij vlekken geen water gebruiken. Dit kan het vloerkleed beschadigen. Dep met een licht vochtige doek in de weefrichting met het vloerkleed mee. Gebruik bronwater in plaats van kraanwater. Dit is beter voor het vloerkleed. - Wanneer de vlek nog niet verwijderd is kun je een badstof handdoek licht vochtig maken met water. Wring deze uit, leg op het vloerkleed en wacht tot de handdoek droog is. Het vuil zal in de handdoek trekken. Herhaal dezelfde handeling nogmaals voor een optimaal resultaat. Mocht er nog steeds een vlek zichtbaar zijn ondanks dat je bovenstaande punten zorgvuldig heeft doorlopen, dan verwijzen wij je graag door naar James. Al onze vloerkleden zijn getest door dit bedrijf dat gespecialiseerd is in de reiniging van vloerkleden en tapijt. Op de website vind je een vlekkenwijzer die toegepast kan worden op onze vloerkleden. Hierdoor is er altijd een product waarmee je het vloerkleed alsnog op een verantwoorde wijze kunt reinigen. Geniet van je Beside Rugs vloerkleed!
 


betaalmogelijkheden