Het leukste van weggaan ... is thuis komen!

Heeft u dit gevoel absoluut niet! Dan kunnen wij u op weg helpen een thuis te creeëren wat precies bij u past een sfeervol thuis met unieke eigentijdse meubelen, afgestyled met evt bijzondere woonaccessoires & verlichting naar wens.

Heeft u behoefte aan vernieuwing op woongebied en is uw bestaande interieur toe aan verandering en verfrissing dan is een interieuradvies op maat, inclusief interieurtekening en moodboard van Natuurlijk wonen net iets voor u. De interieur stylisten van Natuurlijk Wonen zijn bekwaam en gespecialiseerd in het inrichten en stylen van interieurs met grote en kleine veranderingen behaalt u het resultaat waar u al lang naar uitkijkt.

Wij creëren een warme sfeer waarin een ieder zich al snel thuis voelt, persoonlijke sfeer die iets zegt over jouw karakter, persoonlijkheid en levensstijl. Samen met u stemmen we de meubelen kleurkeuzes, materialen en indeling op elkaar af en werken dit uit tot een complete verandering. Het resultaat staat garant voor een interieur die uw persoonlijkheid en stijl uitstraalt.

Interieuradviezen in de winkel en prijzen:

Wij plannen graag een afspraak met u in voor een eerste gesprek. In dit gesprek bespreken wij uw woonwensen. Wat wilt u graag veranderen? Welke meubels moeten blijven en welke zou u graag willen vervangen?  Wij vragen de klant een plattegrond van de woning en foto’s mee te nemen van de huidige situatie.

Na dit eerste gesprek gaan wij voor u aan de slag met de plattegrond. Hierbij kijken wij naar de indeling, kleuren en materialen van de meubelen. Wij maken daarbij 2 tot 3 verschillende voorstellen voor een indeling en door middel van een moodboard willen we u daarbij de sfeer laten proeven die wij voor ogen hebben.

In een tweede gesprek. Bespreken wij de verschillende inrichtingsvoorstellen en het moodboard. Alle tekeningen en het moodboard krijgt u mee naar huis. De kosten van het advies zijn €250,-. U ontvangt daarvoor een cadeaubon twv €250,- . Welke u bij uw latere aankopen vanaf € 1000.- direct weer kunt inwisselen.

Aan Huis interieuradvies:

Wilt u liever dat iemand aan huis het interieuradvies met u bespreekt en woont u in de omgeving van Noord Holland. Dan kan één van onze interieuradviseuses bij u langs komen. Samen met u bespreekt zij dan de mogelijkheden om uw woning de juiste basis en sfeer te geven met de bekende huisstijl van Natuurlijk Wonen.

Interieuradviezen aan huis zijn qua prijs afhankelijk van uw woonplaats en afstand waarbij u na afloop van het complete advies en betaling hiervan direct een Natuurlijk wonen wooncadeaubon ontvangt die u bij uw aankopen vanaf € 500,- weer bij ons kunt inleveren, uiteindelijk kost het advies u niets bij voornemens een aankoop twv € 500.

Heeft u interesse in een interieuradvies op maat ! wij plannen graag een afspraak in alle rust met u om uw huis eindelijk een thuis te laten zijn.

Mail uw woonwensen naar Diana en stuur uw plattegrond mee. verkoop@natuurlijkwonen.nl
0224-218125
betaalmogelijkheden