Het leukste van weggaan ... is thuis komen!

Heeft u dit gevoel absoluut niet? Dan kunnen wij u op weg helpen een thuis te creeëren wat precies bij u past. Heeft u behoefte aan vernieuwing op woongebied en is uw bestaande interieur toe aan verandering en verfrissing dan is een interieuradvies op maat van Natuurlijk Wonen net iets voor u. 

Interieuradvies in de winkel of via Zoom 

1.Kennismaking in real life in de showroom mogelijk vanaf 19 januari
2.Virtueel tijdens Covid-19 periode mogelijk via Zoom, videobellen


Wij plannen graag een afspraak met u in voor een eerste gesprek. Tijdens dit kennismakings gesprek bespreken wij als eerste uw woonwensen met u door. Wat wilt u graag veranderen? Welke meubels mogen er blijven staan en welke zou u graag willen vervangen? wat is voor u de belangrijkste verandering, die u verwacht van dit interieuradvies?

Ontwerpfase
Wij vragen u om een plattegrond en foto's van de huidige situatie mee te nemen. Of te mailen, na het eerste gesprek gaan wij voor u aan de slag met de plattegrond. Hierbij kijken wij naar de indeling, kleuren en materialen van de meubelen.
Wij maken daarbij 2 tot 3 verschillende voorstellen voor een indeling en door middel van een moodboard willen wij u daarbij de sfeer laten proeven die wij voor u voor ogen hebben.

Ons voorstel
In een tweede gesprek bespreken wij het moodboard en de verschillende inrichtingsvoorstellen.
 
Prijs
Een op maat uitgewerkt interieur advies komt op €250,- u ontvangt daarvoor een woon cadeaubon twv €250,-  welke u bij een aankoop uit ons assortiment vanaf €1000,-  bij ons direct weer kunt inwisselen.
 
Eindverslag
U ontvangt aan het einde een verslag met daarin uw
- Persoonlijk moodboard
- 2 tot 3 indelingsvoorstellen
- 2D plattegrond tekening 
- 3D visualisatie (extra optie)
- Meubilair voorstel
- Accessoires en verlichting voorstel (extra optie)

Aan Huis interieuradvies en prijs

Wij komen ook aan huis langs, samen met u bespreekt onze adviseuse de mogelijkheden door om uw woning de juiste basis en sfeer te geven met de bekende huisstijl van Natuurlijk Wonen.

U ontvangt na afloop van het complete advies en de betaling hiervan direct een Natuurlijk Wonen wooncadeaubon die u bij uw aankopen vanaf € 500,- weer bij ons kunt inleveren, Uiteindelijk kost het interieuradvies u niets bij voornemens een aankoop twv € 500.-

Interieuradviezen aan huis zijn qua prijs afhankelijk van uw woonplaats. Bij een advies aan huis zal er tevens een km. vergoeding in rekening worden gebracht van € 0,19 per kilometer.

Heeft u interesse in een interieuradvies op maat? Wij plannen graag een afspraak met u in om samen tot een ontwerp te komen en zo om uw huis eindelijk een echt thuis te laten zijn.
 

Mail uw woonwensen naar ons team en stuur uw plattegrond en foto's mee. verkoop@natuurlijkwonen.nl
0224-218125
betaalmogelijkheden

 

New Years Sale!•
Profiteer de hele maand januari van 10% korting op de gehele collectie van Ethnicraft.
Veel plezier met shoppen!