Het leukste van weggaan ... is thuis komen!

Heeft u dit gevoel absoluut niet? Dan kunnen wij u op weg helpen een thuis te creeëren wat precies bij u past. Heeft u behoefte aan vernieuwing op woongebied en is uw bestaande interieur toe aan verandering en verfrissing dan is een interieuradvies op maat van Natuurlijk Wonen net iets voor u. 

Interieuradvies in de winkel en prijs

Eerste kennismaking
Wij plannen graag een afspraak met u in voor een eerste gesprek. Indit gesprek bespreken wij al uw woonwensen door. Wat wilt u graag veranderen? Welke meubels moeten er blijven en welke zou u graag willen vervangen?   

Ontwerpfase
Wij vragen u om een plattegrond en foto's van de huidige situatie mee te nemen.Na het eerste gesprek gaan wij voor u aan de slag met de plattegrond. Hierbij kijken wij naar de indeling, kleuren en materialen van de meubelen.
Wij maken daarbij 2 tot 3 verschillende voorstellen voor een indeling en door middel van een moodboard willen we u daarbij de sfeer laten proeven die wij voor ogen hebben.

Ons voorstel
In een tweede gesprek bespreken wij het moodboard en de verschillende inrichtingsvoorstellen.
 
Prijs
De kosten voor een advies zijn €250,-. U ontvangt daarvoor een cadeaubon twv €250,-  welke u bij u latere aankomen van €1000,-  direct kunt inwisselen.
 
Eindverslag
U ontvangt aan het einde een verslag met daarin uw
- Persoonlijk moodboard
- 2 tot 3 indelingsvoorstellen
- 2D plattegrond tekening 
- 3D visualisatie (extra optie)
- Meubilair voorstel
- Accessoire en verlichting voorstel (optie)

Aan Huis interieuradvies en prijs

Wij komen ook aan huis langs, samen met u bespreekt onze adviseuse de mogelijkheden door om uw woning de juiste basis en sfeer te geven met de bekende huisstijl van Natuurlijk Wonen.

U ontvangt na afloop van het complete advies en de betaling hiervan direct een Natuurlijk Wonen wooncadeaubon die u bij uw aankopen vanaf € 500,- weer bij ons kunt inleveren, Uiteindelijk kost het interieuradvies u niets bij voornemens een aankoop twv € 500.-

Interieuradviezen aan huis zijn qua prijs afhankelijk van uw woonplaats. Bij een advies aan huis zal er tevens een km. vergoeding in rekening worden gebracht van € 0,19 per kilometer.

Heeft u interesse in een interieuradvies op maat? Wij plannen graag een afspraak met u in om samen tot een ontwerp te komen en zo om uw huis eindelijk een echt thuis te laten zijn.
 

Mail uw woonwensen naar ons team en stuur uw plattegrond en foto's mee. verkoop@natuurlijkwonen.nl
0224-218125
betaalmogelijkheden