DUURZAAM, BEWUSTWORDING MET LIEFDE VOOR HET MILIEU DE MENS EN DE NATUUR.

Duurzaamheid
Duurzaamheid, ecologisch, goed nadenken over de toekomst maar vooral ook met een open blik naar nu, we willen jouw leven gewoon net iets leuker maken dan het al is en dat doen we al 28 jaar met heel veel passie en liefde met onze bijzondere meubel en accessoires collecties.

Verantwoord
Maar niet alleen voor onszelf en voor u als klant maar ook natuurlijk voor de generaties na ons, wij vinden het daarom heel belangrijk om goed en verantwoord in te kopen en te verkopen en na te denken over recycling, afbreekbaar, groen en duurzaamheid. Onze voorkeur voor merken en collecties, met een duurzaam karakter. 

Custommade
Van planning tot verpakking, alles wordt belicht en we denken overal dubbel over na zo gebruiken we zo min mogelijk onnodige verpakkingsmaterialen en hergebruiken deze zonodig, hierdoor kan de doos of verpakking er gebruikt uit zien. Ook omschrijven we onze producten zo goed mogelijk in onze webshop om het aantal retouren zoveel mogelijk te voorkomen en terug te dringen én geven we in de winkel en binnen onze webshop ook extra duidelijk aan dat een meubel speciaal voor u wordt vervaardigd. En dat de bestelling, hiermee custommade is, dat betekent dat eenmaal besteld dit artikel niet meer retour kan worden gestuurd.

Geduld
In een wereld waarin u uw bestelling morgen in huis kunt hebben willen wij enige bewustwoording hiervoor, want het is vrijwel onmogelijk en belastend voor het milieu, om altijd maar de snelle weg te vervolgen en eisen. Wij plannen onze routes namelijk zo gunstig mogelijk en hierdoor kan het soms een paar dagen langer duren, maar we streven uiteraard naar een fijne en vlotte communicatie en afhandeling.
Waardoor het wachten op je bestelling een feestje wordt en hiermee extra gewaardeerd.

Keurmerken
Veel van onze materialen zijn dus verantwoord en duurzaam geproduceerd denk aan gerecycled teakhout, fsc grenen, rotan, biologisch linnen of katoen, bamboe, en zelfs stoffen gemaakt van petflessen, met de keurmerken en afkortingen als GOTS, Oeko-Tex, FSC of PEFC-keurmerk.