Vermeer-Meubelen
Vermeer Meubelen is een Nederlands interieurbouw bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van meubelen. Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving en waarbij veel mogelijk is. Denk daarbij aan speciale of aangepaste maatvoeringen en verschillende kleur-afwerkingen. Modellen worden in eigen beheer ontwikkeld en hoofdzakelijk vervaardigd van natuurlijke materialen. Nederlandse produktie en jarenlange ervaring maken het mogelijk kwalitatief hoogwaardige meubelen te leveren. Binnen de bestaande collectie van Vermeer kunt u uw wensen als het gaat om aanpassingen in de maatvoering en indeling of kleur kenbaar maken en zijn er vele opties mogelijk.

Over het algemeen bieden deels maatwerk meubelen een hoog niveau van personalisatie en kunnen ze een waardevolle aanvulling zijn op de inrichting van een huis of kantoor. Ze zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar meubelen die perfect passen bij hun smaak, behoeften en ruimte. Heeft u vragen over een specifiek meubel en aanpassing naar keuze?


mail naar verkoop@natuurlijkwonen.nl en wij zullen uw vraag zsm beantwoorden.Deels maatwerk is mogelijk binnen de Vermeer collectie meubelen en verwijzen we naar de bestaande meubelstukken die standaard worden vervaardigd maar volgens individuele specificaties en behoeften van de klant deels kunnen worden aangepast. Deze meubels worden doorgaans op bestelling gemaakt met een levertijd en zijn hierdor uniek voor elke klant. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van maatwerk meubelen:

  1. Uniek en Persoonlijk: Maatwerk meubelen zijn volledig uniek en weerspiegelen de persoonlijke smaak, stijl en behoeften van de klant. Ze zijn een weerspiegeling van de individuele voorkeuren van de eigenaar.

  2. Perfecte Pasvorm: Maatwerk meubelen worden gemaakt om perfect in de beschikbare ruimte te passen. Dit maximaliseert de bruikbaarheid van de ruimte en minimaliseert verspilde ruimte.

  3. Keuze van kleur: Klanten hebben  de vrijheid om de gewenste kleur te kiezen die wordt gebruikt voor een meubel. Dit omvat de collectie houtsstaal kleuren en dekkende kleuren en afwerkingen zoals evt geborsteld.

  4. Functiegericht: Maatwerk meubelen kunnen worden ontworpen met specifieke functies in gedachten. Dit kan bijvoorbeeld het opbergen van specifieke items zijn, zoals boeken of kleding, of het aanpassen van meubelen voor mensen met speciale behoeften.

  5. Kwaliteit en Duurzaamheid: Omdat maatwerk meubelen vaak met de hand worden gemaakt, wordt er veel aandacht besteed aan kwaliteit en vakmanschap. Dit resulteert doorgaans in duurzame en langdurige meubelstukken.

  6. Esthetische Waarde: Maatwerk meubelen kunnen worden ontworpen om te passen bij de esthetiek en stijl van de ruimte waarin ze worden geplaatst. Ze kunnen naadloos integreren in het interieurontwerp.

  7. Investering: Hoewel maatwerk meubelen vaak duurder zijn dan kant-en-klare of standaard meubelen, worden ze vaak beschouwd als een investering vanwege hun kwaliteit, duurzaamheid en unieke karakter.

  8. Creatieve Vrijheid: Het ontwerpen van maatwerk meubelen geeft klanten de kans om hun creatieve visie tot leven te brengen. Dit kan leiden tot zeer originele en opvallende stukken.

  9. Functionele Oplossingen: Maatwerk meubelen kunnen worden aangepast aan specifieke ruimtelijke uitdagingen, waardoor functionele oplossingen worden geboden die niet beschikbaar zijn bij standaard meubelen.

 


betaalmogelijkheden