Tenderflame de puurste vlammen

Tenderflame is de vlam geen gewone maar de puurste vlam. Exclusief in de huiscollectie van Natuurlijk Wonen "Tenderflame" een milieu vriendelijk afvoerloos haarden merk die precies past bij de milieu vriendelijke gedachtegang van onze Conceptstore. Bij TenderFlame gaat het in de eerste plaats om warmte en de aller schoonste vlammen met maar één doel voor ogen en dat is dat iedereen kan genieten van een afvoerloze haard met echte vlammen die de lucht die we inademen niet vervuilen en die vooral niet schadelijk zijn voor het milieu, mens en natuur.


Er wordt dagelijks gewerkt aan een ecologische voetafdruk die zo klein mogelijk blijft en bij alles wat ze ontwikkelen, ontwerpen moet de aanpak zorgvuldig zijn.
Bij tenderflame draait het dus om vlammen van kleine tafelhaarden voor binnen en buiten tot grote wand of staande haarden en allemaal met dezelfde slimme technologie op basis van dezelfde veilige en schone brandstof. Er zijn inmiddels al bijna 1.000.000 grote en kleine lonten die blijdschap en warmte verspreiden in de wereld en dat geeft natuurlijk een warm gevoel.

Belangrijk is dat Tenderflame zo milieu gericht mogelijk omgaat met de lucht die wij inademen, zowel binnen als buiten. De strenge eisen en het verbieden van het stoken met hout zijn maar een paar voorbeelden. Dan is het goed om te weten dat een select clubje vuurliefhebbers zich bezighoudt met het ontwikkelen en produceren van schone knusse vlammen met een niet-brandende lont die nooit opraakt en een patent ontwikkelde onschadelijke veilige schone brandstof.

In onze showroom in Schagen kunt u vrijwel alle Tenderflame wandmodel haarden en ook de vrijstaande haarden zien branden en bewonderen de warmte voelen en natuurlijk ook meteen bij ons bestellen.


Wand en vrijstaande haarden

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Tenderfuel brandstof & accessoires

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Over Tenderflame: Tenderflame is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van afvoerloze vuurhaarden. Deze haarden, bekend als "flame pots" of "open fireplaces," hebben geen schoorsteen nodig en zijn ontworpen om zowel binnen als buiten te worden gebruikt. Tenderflame-haarden werken op tenderfuel een hernieuwbare en schone brandstof. Belangrijke kenmerken van Tenderflame-haarden zijn onder andere:

Afvoerloos design: Net als andere afvoerloze haarden heeft Tenderflame geen schoorsteen nodig, waardoor de installatie eenvoudiger is en toepasbaar is in elke ruimte of aan elke wand.

Veilig en duurzaam:Tenderflame is de veilige oplossing om een gezellige sfeer te creëren. En de brandstof Tenderfuel is zo veilig dat je alle kaarsen, tafelhaarden en openhaarden zelfs kunt bijvullen terwijl ze branden.

De warmte, die krijg je er gewoon bij: De grootste brander levert meer dan 2000 watt warmte – vergelijkbaar met 2 radiatoren. Gelukkig zijn er steeds stengere beperkingen op hoe we de lucht verwarmen die we inademen, zowel binnens- als buitenshuis. Snelheidslimieten op het klimaat en het uitbannen van houtgestookte haarden zijn daar maar 1 voorbeeld van……Dan is het goed om te weten dat er een paar liefhebbers van vlammen zijn, die schoon brandende gezelligheidsvlammen en veilige brandstof ontwerpen en produceren.

Voordelen binnen en buiten: Tenderflame producten voegen een vleugje elegantie toe aan elke kamer, maar ze zorgen ook voor warmte en comfort op kille avonden. Tenderflame producten kunnen binnen en buiten worden gebruikt. De haarden creëren een aangename sfeer en u kunt genieten van alle voordelen van een open haard zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een schoorsteen of rook.

Schone brandstof: Bij Tederflame doen ze er alles aan om de wereld een groen tintje te geven. Wij vervuilen niet en 100 van onze Lilly 8 kaarsen vervuilen minder dan één traditioneel waxinelichtje. Tenderflame is de voor de hand liggende keuze voor de milieu bewuste consument.

Belangrijke info: Het is altijd belangrijk om de handleiding van het specifieke Tenderflame-model dat u overweegt aan te schaffen zorgvuldig te lezen en alle aanbevelingen van de fabrikant op te volgen om een veilig gebruik te waarborgen. Zoals bij elk apparaat dat open vuur gebruikt, is het belangrijk om alle veiligheidsvoorschriften in acht te nemen en de haard niet onbeheerd achter te laten tijdens gebruik.

 


betaalmogelijkheden