Nieuw in de huiscollectie van Natuurlijk wonen "Tenderflame" een milieu vriendelijk haarden merk die precies past bij de gedachtegang van onze Conceptstore. Bij TenderFlame gaat het in de eerste plaats om warmte en de aller schoonste vlammen met maar één doel voor ogen en dat is dat iedereen kan genieten van een afvoerloze haard met echte vlammen die de lucht die we inademen niet vervuilen en die vooral niet schadelijk zijn voor het milieu, mens en natuur.

Er wordt dagelijks gewerkt aan een ecologische voetafdruk die zo klein mogelijk blijft, en bij alles wat ze ontwikkelen, ontwerpen moet de aanpak zorgvuldig zijn.
Bij tenderflame draait het dus om vlammen van kleine tafelhaarden voor binnen en buiten tot grote wand of staande haarden en allemaal met dezelfde slimme technologie op basis van dezelfde veilige en schone brandstof. Er zijn inmiddels al bijna 1.000.000 grote en kleine lonten die blijdschap en warmte verspreiden in de wereld en dat geeft natuurlijk een warm gevoel.

Belangrijk is dat Tenderflame zo milieu gericht mogelijk omgaat met de lucht die wij inademen, zowel binnen als buiten. De strenge eisen en het verbieden van het stoken met hout zijn maar een paar voorbeelden. Dan is het goed om te weten dat een select clubje vuurliefhebbers zich bezighoudt met het ontwikkelen en produceren van schone knusse vlammen met een niet-brandende lont die nooit opraakt en een patent ontwikkelde onschadelijke veilige schone brandstof.

In onze showroom in Schagen kunt u een zeer grote collectie Tenderflame haarden komen bewonderen, zien, voelen en meteen bestellen.betaalmogelijkheden