Pakket 2: Interieur - en Stylings advies onder begeleiding van Roos 
Digitale 2D uitwerking.
 
Interieur ontwerpster Roos (van StyleByNooz) 

Elke traject start het zelfde. Wij sturen een intake formulier toe via de mail, waarbij u aan kan geven wat uw wensen en eisen zijn. Wat mist u in huis, welke meubelen blijven er staan en welke functies zijn belangrijk voor u in het interieur

Ook sturen wij een Pinterest link toe, hierin kunt u pins toevoegen aan een bord die wij ook kunnen bekijken. Zo kunnen wij zien wat u smaak en stijl is. Mocht u al een rondje in de winkel hebben gedaan en daar foto’s gemaakt hebben van mooie dingen, kunt u die uiteraard ook toesturen.

Wij vragen u om ons foto’s van de ruimte toe te sturen en een plattegrond. Op basis daarvan kunnen wij een 2D indeling maken (en/of 3D presentatie)

Alles we dit allemaal binnen hebben gehad kunnen we starten aan het traject!

Wat kan u verwachten van dit traject:
  • Intake: Wij nodigen u uit om in de winkel onder het genot van een kopje koffie of thee samen uw wensen door te spreken voor het interieur. 
  • Een moodboard: Hierin wordt de sfeer bepaald van de ruimte
  • Kleur voorstel: Hierin worden de basis kleuren, accent kleuren en eventueel behang aangegeven
  • 2 verschillende indelingsvoorstellen: Hierin laten wij zien hoe u op 2 manieren uw huis kan in delen
  • Meubelvoorstel: Hierin gegeven wij advies in welke meubelen passen bij de sfeer, stijl en indeling van uw huis
  • Eind presentatie: Na dat wij het advies hebben opgeleverd, kunt u op afspraak in de winkel langs komen. Wij zullen het advies, onder een genot van een kopje koffie of thee met u doornemen en eventuele vragen beantwoorden.
  • Offerte: Aan het einde van dit traject maken wij een scherpe offerte voor u, waarin alle meubelen staan!


Als wij alles hebben ontvangen, gaan wij aan de slag voor u. Met 1 á 2 weken kunt u dan het advies in je mailbox verwachten!

 
Prijs € 499,-  (per ruimte) 


Enthousiast geworden en wilt u meer weten? neem dan contact met ons op via Info@stylebynooz.com (dit interieur pakket is in samenwerking met StyleByNooz) 
betaalmogelijkheden