Natuurlijk Wonen al sinds 1995 dé leukste Woonwinkel in Noord-Holland een bijzondere sfeervolle Conceptstore gevestigt in Schagen met een passie voor duurzame, pure en natuurlijke materialen. De met veel zorg uitgekozen meubelmerken en de voorkeur voor milieu vriendelijke meubelen en woonaccessoires ziet u terug in onze 2000m² woonwinkel én online in onze webshop. "Natuurlijk wonen" verwijst naar een benadering van interieurinrichting en lifestyle die gericht is op het creëren van een gezonde en milieuvriendelijke en duurzame woonomgeving.

Natuurlijk wonen is vooral gericht op het creëren van een harmonieuze balans tussen de leefbare woonomgeving en het milieu, met als doel een gezonde en duurzame levensstijl te ondersteunen. Het kan worden aangepast aan de persoonlijke smaak en behoeften van individuen, en er zijn tal van mogelijkheden om duurzaamheid en milieubewustzijn in elke levensstijl te integreren. Bekend om onze unieke huisstijl bieden wij ook interieuradvies en styling en een breed assortiment woonaccessoires aan mode en sieraden, verlichting en unieke lifestyle producten. 

Hieronder ziet u een aantal van onze meest favoriete meubelmerken, Enjoy!We heten je van harte welkom bij Natuurlijk Wonen, dé plek waar jouw interieurdromen werkelijkheid worden! Al sinds 1995 zijn wij met veel liefde en passie dé leukste woonwinkel in Noord-Holland. Onze Conceptstore, gevestigd in het hart van Schagen, ademt een bijzondere sfeer uit; een plek waar duurzaamheid, puurheid en natuurlijke materialen samenkomen.

Wist je dat 'Natuurlijk wonen' voor ons meer betekent dan alleen een naam? Het is een filosofie die diepgeworteld is in alles wat we doen. We geloven in het creëren van een harmonieuze balans tussen jouw leefbare woonomgeving en het milieu, met als ultieme doel een gezonde en duurzame levensstijl te ondersteunen.

Bij ons draait het niet alleen om meubels, maar om het totale plaatje. Van interieuradvies tot styling, en van mode tot unieke lifestyle producten; wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige woonaccessoires, verlichting, mode en sieraden die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl.

Als je langskomt in onze 2000m² grote woonwinkel of ons bezoekt online in onze webshop, verwelkomen we je graag met een kopje koffie en persoonlijk advies. Ons team staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte items die jouw huis omtoveren tot een plek waar je écht thuis kunt komen.

Heb je vragen, opmerkingen of ben je gewoon op zoek naar inspiratie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan om jouw droominterieur werkelijkheid te maken!

Hieronder vind je een selectie van onze favoriete meubelmerken. Geniet van het winkelen en vergeet niet om je te laten inspireren door al het moois dat we te bieden hebben!

Met warme groeten,

Het Natuurlijk Wonen Team


betaalmogelijkheden