Keijser en Co meubels

Ook zitmeubelen valt binnen het Keijser&Co concept. Van hoekbanken tot loungefauteuils en eetkamerstoelen, ook hier kan men in maatwerk denken. Er is een ruime keuze in een eigen stoffencollectie die bestaat uit basic en stoere stoffen. 

 Stijlvol wonen is Keijser&Co stijlvolle en eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Keijser&Co Big Top eetkamertafel

Keijser&Co Big Top eetkamertafel

2.079,00

visibility
shopping_cart

Keijser&Co Big Top salontafel

957,00

visibility
shopping_cart

Keijser&Co Gesloten kast linksdraaiend

Keijser&Co Gesloten kast

2.036,00

visibility
shopping_cart

Keijser&Co Gesloten kast rechtsdraaiend

2.036,00

visibility
shopping_cart

Keijser&Co Hoge smalle kast linksdraaiend

2.332,00

visibility
shopping_cart

Keijser&Co Hoge smalle kast rechtsdraaiend

2.332,00

visibility
shopping_cart

Keijser&Co Vitrinekast linksdraaiend

1.430,00

visibility
shopping_cart

Keijser&Co Vitrinekast rechtsdraaiend

1.430,00

Keijser en Co meubels: Luxe en stijlvol


De meubels in een interieur zijn cruciaal en hierbinnen is veel variatie mogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van gebruikte materialen en kleuren. Daarnaast moeten de afmetingen goed zijn, zodat alles perfect op elkaar aansluit en past binnen de beschikbare ruimte. Elk interieur is uniek en hier speelt Keijser en Co op in door het voor klanten mogelijk te maken om naar eigen smaak en voorkeur meubels samen te stellen.

De Keijser en Co meubels zijn stijlvol en eigentijds met een pure vormgeving. Je kunt kiezen voor verschillende afwerkingen, zoals kasten in kalkverf, hoogglans producten en tafels van donker hout. Alle materialen die gebruikt worden voor het produceren van de meubels zijn van een hoge kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Keijser&Co biedt bovendien allerlei soorten meubels aan, van banken tot eettafels en salontafels.

Eigentijdse kasten op maat van Keijser&Co


In het assortiment van Keijser & Co meubels zijn bijvoorbeeld allerlei soorten kasten opgenomen, van stijlvolle dressoirs tot grote wandmeubels en kleine boekenkasten. Voor elke wens is wel een passende kast te vinden, die je ook nog naar je eigen wens en stijl vorm kan geven. Kies bijvoorbeeld voor een egale, strakke kleur of juist voor een kast van gebeitst eikenhout voor een natuurlijke look. Sommige kasten zijn zelfs vanbinnen zelf in te delen, waarbij je zelf vakken, kleppen, lades en TV-nissen kunt toevoegen. Ben je geïnteresseerd in een kast van Keijser en Co? Dan is de Keijser en Co boekenkast of Keijser en Co buffetkast wellicht iets voor jou.

Creëer sfeer in een ruimte met een Keijser en Co tafel


Je kunt ook pronken met een salontafel van Keijser&Co in je woonkamer, wat het middelpunt wordt van de belangstelling. Ook hierbij zijn er veel opties om uit te kiezen, waardoor de salontafel helemaal kan aansluiten op jouw interieur. Ga bijvoorbeeld voor een moderne, landelijke of industriële stijl en creëer de ideale salontafel naar jouw smaak en voorkeuren. Voor een perfecte pasvorm kun je ook uit verschillende afmetingen voor je nieuwe salontafel kiezen.

Neem daarnaast een kijkje bij het aanbod van eettafels van Keijser en Co en kies een tafel uit van een hoogwaardige kwaliteit. De eetkamertafels van dit merk zijn stijlvol en elegant en worden geproduceerd in diverse vormen, zoals ovaal en rond, maar ook langwerpig en organisch.

Meubels van Keijser&Co kopen bij Natuurlijk Wonen


De meubels van Keijser en Co geven een persoonlijke, unieke en luxe uitstraling aan jouw interieur. Kom nu naar onze woonwinkel van Natuurlijk Wonen om alle meubels van dit merk te bekijken en de perfecte items uit te kiezen. Overigens kun je ons aanbod ook online bekijken, waarna je eenvoudig jouw favoriete producten kunt bestellen. Wij zorgen voor een snelle bezorging, zodat jij snel kunt genieten van jouw Keijser en Co meubels.
 


betaalmogelijkheden