L'Authentique: Krijtverf 67 Haver
L'Authentique: Krijtverf 67 Haver
  L' Authentique Krijtverf Rendement: 8 - 10 m2 per liter. Verkrijgbaar in 1 liter, 2,5 liter en 5 liter. Toepasbaar: binnen Spatten reinigen met water. Krijtverf van L'...

Verzendkosten

€ 6,75

€ 58,49
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 L' Authentique Krijtverf

Rendement: 8 - 10 m2 per liter.
Verkrijgbaar in 1 liter, 2,5 liter en 5 liter.
Toepasbaar: binnen
Spatten reinigen met water.

Krijtverf van L' Authentique is een watergedragen, mineralen verf met fluweelachtige uitstraling. De toevoeging van krijt en de mooiste pigmenten in de verf geven uw huis een authentieke uitstraling.

De krijtverf van L' Authentique is toe te passen op zowel muren als meubels. de kleuren zijn zeer goed dekkend en het rendement is 8 tot 10 m2 per liter. De krijtverf van L' Authentique kunt u desgewenst met water verdunnen.

Muren: de ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. U kunt de krijtverf opzetten met een roller of kwast. Een roller geeft uw muren een mat, egaal uiterlijk. Door de krijtverf op te zetten met een langharige kwast, krijgt u een streperig resultaat. U benadrukt zo de rustieke uitstraling van de krijtverf.

Meubels: De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Daarna het oppervlak licht opschuren en de krijtverf met een kwast in twee lagen opzetten. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.