Passe Partout Adino Elementenbank

Passe-partout: Al 20 jaar! Exclusief bij Natuurlijk wonen Iedereen is op zoek naar verrassingen en vermaak, wij willen geinspireerd, uitgedaagd en verrast worden, emoties verwachtingen en het plez...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

6 weken

€ 6.066,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Bestanden bij bestelling:

Aantal: 
Bestellen


Passe-partout: Al 20 jaar! Exclusief bij Natuurlijk wonen
Iedereen is op zoek naar verrassingen en vermaak, wij willen geinspireerd, uitgedaagd en verrast worden, emoties verwachtingen en het plezier van het gebruik van deze gevoelens overhersen het rationele. De filosofie van Passe-Partout en zijn collectie voldoen volledig aan deze verwachtingen. Van je huis een thuis maken, genieten van je gezin, je interieur, van een leven in balans.


De filosofie van Passe-Partout !
Enjoy life.....Enjoy your sofa.....Enjoy Passe-Partout !

 
Adino Elementen Bank:
Nu te zien in onze showroom, in diverse afmetingen, stoffen en opstellingen mogelijk, een designer model met een optimaal zitcomfort.
Open onderstaande prijzen en mogelijkheden, let op! prijs is afhankelijk van stof keuze en opstelling.


Voorbeeld opstelling zie foto 6 elementen aan elkaar gekoppeld: 1.5 zits 1 Arm Links+1.5 zits zonder armen+Hoek+poef+1.5 zits zonder Armen+Cosy small 1 Arm Rechts.
Prijs is afhankelijk van Stofkeuze! in LSA stof vanaf : € 6066,-

Open de bijlages oa: 3 D elementen om de juiste opstelling te maken, of open de bijlage prijslijst Adino om de juist gekozen stof en bijhorende prijs te vinden.
Voor vragen over de Livio en overige kunt u ons mailen info@natuurlijkwonen.nl