WOONNIEUWTJES - ACTIES

 
ACTIE-KORTINGSCODE 

Op deze pagina vindt u de enige echte actieve actie-code die wij van "Natuurlijk wonen" op bepaalde feest of bijzondere dagen of momenten activeren. U kunt alleen deze code van deze pagina gebruiken zoalang deze geactiveerd is. Actie codes zijn van tijdelijke aard en kunnen niet met terugwerkende kracht geïncasseerd worden. Wij hebben af en toe een actie om artikelen en producten tijdelijk extra te promoten. U kunt als u een artikel in de winkelwagen heeft geplaatst een actie-code invullen op de regel: actie/kortingscode toevoegen

Actie codes: zijn van tijdelijke aard en gelden alleen op het moment dat ze actief zijn, codes zijn alleen geldig op de webshop www.natuurlijkwonen.nl niet inwisselbaar voor contanten.

Maand Maart T/M 6 April geldt de Kortings Code: Safe geldig op onze Woon en decoratie collectie uitgezonderd Ethnicraft dit ivm het Corona virus dat ons alle treft in het ♥ bieden wij deze korting als lichtpuntje in een moeilijke tijd, Stay Safe! iedereen, veel liefs Team Natuurlijk wonen.