Ethnicraft meubelen en accessoires exclusief al 25 jaar in de vaste huiscollectie van Natuurlijk Wonen in Schagen. Die als Platinum dealer dan ook trots is op deze jarenlange samenwerking. In onze showroom kunt u dan ook een brede duurzame collectie Ethnicraft meubelen verwachten en komen bewonderen. Daar waar men de design ontwerpen niet alleen al jaren inkoopt maar ook graag met passie voor het vak aan u toont. Ethnicraft meubelen zijn deels al voorgemonteerd, dressoirs, kasten en kleinmeubelen worden door ons uitgepakt en natuurlijk op de gewenste plek gezet en eetkamertafels nog ter plaatse voor u afgemonteerd door onze eigen montage en bezorgdienst. 

Aflevering van Ethnicraft meubels vind plaats enkel op de begane grond achter de eerste voordeur, is er een lift aanwezig waar het meubel in past dan is leveren op een etage geen probleem. 
Uitgesloten van montage zijn alle bedden van Ethnicraft de levering van deze pakketten in (karton verpakt) dienen zelf door u gemonteerd te worden en leveren we enkel op de begane grond af achter de 1e voordeur.START VAN ETHNICRAFT

Etnicraft meer dan 25 jaar geleden opgericht in Antwerpen door de twee vrienden, Benoit Loos en Philippe Delaisse beide vonden snel de Ethnicraft identiteit. Vandaag blijven ze hun creatieve palet verbreden en de collectie ontwikkelen en uitbreiden met een doorzettingsvermogen die sterk trouw blijft aan het karakter van Ethnicraft.

Gecentreerd rond aspecten van kwaliteit en warme materialen, als eiken, teakout en mahonie meubelen die naast vorm en functie, ontwerpen zijn voor iedere kamer of ruimte in jouw huis.
Meubilair dat het doel van een ruimte extra definieert tot de accessoires die er betekenis aan geven.

Je huis moet uit meer dan alleen voorwerpen en spullen bestaan het moet gevuld zijn met unieke items die een identiteit en betekenis hebben, waardoor uw huis bewoond en in essentie als uw thuis aanvoelt. Ethnicraft maakt prachtige meubels en decoratieve objecten, die de basis vormen om de verhalen in uw leven te inspireren.
 

GEEN VERSPILLING

Omdat ze bij Ethnicraft hout als een kostbaar materiaal beschouwen, proberen ze het beste uit elk stuk te halen. Ze willen zo milieuvriendelijk mogelijk blijven en werken aan een maximale afvalreductie vanaf de vroegste ontwerpfase.

Met dit principe ontwerpen zee om zoveel mogelijk sloophout te verminderen of te hergebruiken. Productieafval zoals overgebleven boomstammen, hout en zaagsel worden hergebruikt voor andere doeleinden. Het zaagsel uit houtblokken wordt gebruikt als brandstof voor de droogovens of wordt samengeperst als basis voor pellets. Alle restjes van het op maat zagen van planken worden gerecycled en gebruikt als basismateriaal of via vingerlaspanelen, met een Ethnicraft meubel doet u een duurzame aankoop.


betaalmogelijkheden