Ethnicraft Oak Burger chest of 4 drawers

OAK BURGER CHEST OF 4 DRAWERS Simplicity, functionaliteit en strakke belijning, dat zijn de kenmerken en essentie van de Burger Oak Collectie van Ethnicraft de Chest 4 lade een geweldige opberger m...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

3 tot 10 werkdagen afhankelijk van onze bezorgroutes

€ 1.749,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

OAK BURGER CHEST OF 4 DRAWERS

Simplicity, functionaliteit en strakke belijning, dat zijn de kenmerken en essentie van de Burger Oak Collectie van Ethnicraft de Chest 4 lade een geweldige opberger met 4 push to open lades uitgevoerd in massief Europees eiken, welke keuze u ook maakt deze is tijdloos. Ethnicraft Oak Chest is ontworpen door Alain van Havre en kenmerkt zich doordat het lijkt te zweven boven de grond, er is een massief eike houten sokkel gebruikt onder het meubel om dit gevoel te visualiseren, een bijna zwevend effect.

 AFWERKING EN ONDERHOUD vrijwel alle eiken meubelen van Ethnicraft hebben een standaard finish van gepigmenteerde hardwax oil, deze afwerking geeft het meubel wat het verlangt een natuurlijke kleur en vormt meteen een naturel beschermende coating, dat bestand is tegen veel voorkomende vlekken en vocht, maar houd er rekening ermee dat deze afwerking geen garantie is en niet volledig uitsluit dat er gebruiksporen of vlekken voor kunnen komen, op het meubel.

DAGELIJKS ONDERHOUD is een licht vochtige pluisvrije doek te gebruiken met water en een milde kleurloze groene zeep, er is een Osmo Liquid wax cleaner (3029) 500 ML dit product reinigt herstelt en zal licht de beschermende coating en kleur versterken, een duidelijke beschrijving bijgesloten. 

JAARLIJKS ONDERHOUD als de jaren voorbij gaan en afhankelijk van gebruik en waar het meubel staat, zal de originele hardwax coating misschien weer eens moeten worden vernieuwd, we raden u aan de Osmo hardwax oil natural (3041) te gebruiken, vreinig en erwijder eerst de oude laag voordat u dit product gaat gebruiken, belangrijk is hiervoor ook de bijsluiter eerst goed door te nemen.

Al deze onderhouds producten zijn bij ons te verkrijgen en te bestellen indien gewenst. 

 

Product Information:

Product Information:

  • Product Code: 51399
  • Product Dimension: (W)100 cm x (D)50 cm x (H)90 cm
  • Product Features: 4 drawers
  • Product Material: Oak.
  • Product Collection: Burger

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.