Ethnicraft Bok dining table teak 140cm

Ethnicraft Bok dining table teak 140cm

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 949,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

TEAK BOK DINING TABLE 140

Ethnicraft Bok eetkamertafel, 140 lengte, verkrijgbaar in massief FSC teak hout en eiken hout en tegenwoordig ook een black versie, een bijzonder mooi stoer en toch net als alle Ethnicraft eetkamertafels tijdloos ontwerp, net als bij de bijpassende Bok eetkamerstoelen verkrijgbaar in eiken en black eiken,  heeft de Bok eettafel een luchtige vorm maar toch ook een stevige constructie. Het ontwerp heeft grote tegenstellingen, maar toont eenvoudige maar ook complexe details die van dit meubelstuk een klassieker maakt. Teakhout is makkelijk in onderhoud en gebruik, De teak Bok eettafel is verkrijgbaar in 6 maten.

Hout uit een FSC-bos is een heel bijzonder product! De boseigenaar heeft een prestatie van formaat geleverd met duurzaam bosbeheer. Daarbij heeft hij rekening gehouden met heel veel verschillende aspecten: behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen, veiligheid van de bosarbeiders, enzovoort. Dit bijzondere product moet te onderscheiden zijn van niet-gecertificeerd hout. Daarvoor zijn regels die zijn vastgelegd in de Chain of Custody (CoC)-standaard. Alleen bedrijven die gecertificeerd zijn, tegen die standaard kunnen (en mogen) het product verkopen als FSC-hout. Bij aankoop van een teakhout Burger dressoir doet u dus een verantwoorde, en duurzame aankoop, wij zijn hier een groot voorstander van en verkopen daarom Ethnicraft al langer dan 20 jaar.

Bij aankoop en aflevering van de tafel is het teak tafelblad onbewerkt, u kunt dit zo laten en gebruiken, teakhout is namelijk zeer goed bestand tegen vocht en met lauwwarm water en milde natuurlijke groene zeep kunt u de tafel dagelijks afnemen. Om gebruiksporen te verwijderen en licht weg te schuren, kunt u ook een stukje fijn staalwol in de lengte richting van het teakhout gebruiken.

Wilt u een preventievere afwerking kunt u kiezen voor Occulto Oil (9911) dit product sealt de porieën van het teakhout en geeft een natuurlijk ogend effect. Echter vlekken en andere gebruiksporen direct verwijderen met een zachte pluisvrije doek. 


PRODUCT INFORMATION:

  • Product Code: 10157
  • Product Dimension: (W)140 cm x (D)80 cm x (H)76 cm
  • Product Material: Teak.
  • Product Collection: Bok