Ethnicraft shadow sideboard 2 doors 3 drawers

Oak Shadow sideboard – 2 doors 3 drawers black frame Modern dressoir uitgevoerd in massief robuust eiken met een uitermate strakke vormgeving uit de oak Shadow collectie van Ethnicraft, de Shadow...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

weer beschikbaar vanaf week 46

€ 1.759,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Oak Shadow sideboard – 2 doors 3 drawers black frame

Modern dressoir uitgevoerd in massief robuust eiken met een uitermate strakke vormgeving uit de oak Shadow collectie van Ethnicraft, de Shadow sideboard met 3 push to open lades en 2 soft close deuren is toepasbaar in elk interieur en heeft goede opberg mogelijkheden. Als tv meubel is dit dressoir uitermate geschikt, door het luchtige onderstel in metaal zwart eronder aan te brengen geeft dit het geheel een bijna zwevend effect.
 

Alain van Havre is Ethnicraft’s in-house designer een designer met een grote voorkeur voor complexiteit van al zijn bijzondere ontwerpen, dit heeft hem altijd geïntrigeerd en wat ertoe leidde dat hij ging studeren aan de Design Academy in Eindhoven Nederland. Voor Alain, belichaamt design de uitdaging om een tijdloos ontwerp te creeëren, met een knipoog naar het moment en tijd waarin het gemaakt is.

 


Product Information:

  • Product Code: 51387
  • Product Dimension: (W)45 cm x (D)180 cm x (H)80 cm
  • Product Material: Oak.
  • Product Collection: Shadow 2 doors 3 drawers