Ethnicraft Oval Mikado dining table oak

MIKADO OVAL DINING TABLE OAK Leverbaar vanaf week 16!!! In-house designer Alain van Havre is de designer van de succesvolle Mikado dining table in natural oak met interlocking legs. Het resultaat ...

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 2.629,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

MIKADO OVAL DINING TABLE OAK

Leverbaar vanaf week 16!!! In-house designer Alain van Havre is de designer van de succesvolle Mikado dining table in natural oak met interlocking legs. Het resultaat van een stijlvol meubelstuk dat perfect stabiel en stevig is, welke direct op valt door zijn bijzondere poten, die elkaar op allerlei manieren doorkruisen. Vanuit iedere hoek van de tafel gaat een massief eikenhouten poot in diagonale richting naar beneden, wat een bijzonder gezicht is en zeker weg heeft van het oude spelletje 'mikado'. van vroeger. Met het bijna 3 centimeter dikke blad van eikenfineer welke op subtiele manier afgewerkt is en iets schuin wegloopt aan de randen, is het genieten met de hele familie. 

Product Information:

  • Product Code: 50181
  • Product Dimension: (W)267 cm x (D)138 cm x (H)76 cm
  • Product Features: 100% solid oak
  • Product Material: Oak.
  • Product Color: Natural Oak
  • Product Collection: Mikado

De tafel is behandeld met een beschermende Osmo oil, welke de meest voorkomende vloeistoffen weert. Het is echter geen garantie voor vlekken en daarom dient u deze zo snel mogelijk te verwijderen. Doe dit met een licht vochtige doek en milde zeep. Indien u de coating na verloop van tijd wilt vernieuwen, kunt u bij ons de Ethnicraft Hardwax Oil voor eiken meubelen los bestellen, en sturen wij deze graag naar u toe.