WOOOD Bean 3,5 zits bank cognac

WOOOD Bean 3,5 zits bank cognac

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 tot 8 werkdagen afhankelijk van de bezorgroutes

€ 1.199,00
€ 959,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

WOOOD Bean 3,5 zits bank cognac


Met deze super stoere 3,5 zits bank in Recycle leer heb je echt een bank in huis! En voor iedereen is een plekje. De bank heeft een stevige body, zit uitermate comfortabel en is uitgevoerd in Recycle leer. De breedte van de armleuning en dikte van de rugleuning is 22 cm. 

Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden blijven restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer, wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kun je als volgt onderhouden: met een licht vochtige doek kun je de stof schoonmaken. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een licht vochtige doek.

 
  • Stoere bank met body in cognac kleur
  • Recycle leer: 70% leer en 30% polyester
  • Zit uitermate comfortabel
  • H 73 x B 246 x D 96 cm